Buderus’tan “Isıtmayı Artık Uzmanına Bırakın!” kampanyası

Buderus’tan “Isıtmayı Artık Uzmanına Bırakın!” kampanyası
Dünya’nın lider markalarından biri olan Buderus, kış mevsiminin gelmesi ile birlikte bir yenileme kampanyası başlattı.

Termoteknoloji dünyasının uzman markası Buderus, 21 Ekim – 31 Ocak tarihleri arasında geçerli olacak bir yenileme kampanyası başlattı. “Isınmayı artık uzmanına bırakın!” başlıklı kampanya kapsamında; verimli ısıtmanın uzmanı Buderus’un resmi websitesindeki formu, belirtilen tarih aralığında doldurup Buderus kombi alan, fatura ve cihaz seri numarasını Buderus Müşteri Hizmetleri aracılığı ile ileten ilk 150 kullanıcıya 200 TL değerinde gıda çeki hediye edilecek.

Kombimizi neden yenilemeliyiz?

Uluslararası standartlarda bir kombinin ortalama ömrü 15 yıl olarak kabul edilmektedir. Eski teknolojiye sahip kombiler ekonomik nedenler, kullanım kolaylığı, yüksek sesle çalışma gibi sebeplerle hayatınızı zorlaştırıyor olabilir veya kombiniz ekonomik ömrünü tamamlamış olabilir. Kombinizin yoğuşma teknolojisine sahip olmaması ya da kısıtlı modülasyon kapasitesine sahip olmasından dolayı yüksek doğal gaz faturaları ile karşılaşıyor olabilirsiniz.

Bunların dışında teknolojiyi yakında takip ediyor ve en gelişmiş ürünleri kullanmayı tercih ediyorsanız, Buderus’un yeni nesil oda kumandaları ile uyumlu yeni platform kombilerini tercih edebilirsiniz. Böylece enerji verimliliğinizi arttırabilir ve ısıtma sisteminizi akıllı bir cep telefonu ya da tablet vasıtası ile her yerden kontrol edebilirsiniz.

Tüm bu nedenlerden dolayı kombinizin değişim zamanının geldiğini düşünüyorsanız, Buderus yoğuşmalı kombi sahibi olarak sizde geleceğin teknolojisini bugünden yaşayabilirsiniz. Buderus’un verimli cihazlarını Buderus‘un resmi websitesinden inceleyebilirsiniz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.