Şehidimizin "Cennete Pide Yollar mısın" Notu Yürek Dağladı! Gören Arıyor...

Şehidimizin "Cennete Pide Yollar mısın" Notu Yürek Dağladı! Gören Arıyor...
Suriye'de 11 Ekim 2019 tarihinde teröristler tarafından gerçekleştirilen havan saldırısı sonucunda ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede şehit olan askerimiz Piyade Uzman Onbaşı Mutlu Can Meşeci'nin, saldırıdan 2 ay önce gittiği bir pideciye, "bir gün şehit olursam cennete pide yollar mısın Bahtiyar abim" yazılı bıraktığı notu ortaya çıkmıştı.

Suriye Azez şehrinde Melkiye Askeri Üs Bölgesine 11 Ekim 2019 tarihinde teröristler tarafından düzenlenen hain havan saldırısında ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan ve hastanede şehit olan 22 yaşındaki Piyade Uzman Onbaşı Mutlu Can Meşeci, tedavi gördüğü hastanede 21 Ekim 2019 tarihinde şahadet şerbetini içti.

Meşeci'nin saldırdan 2 ay önce memleketi olan Samsun Bafta ilçesinde gittiği bir pideciye "Bir gün şehit olursam cennete pide yollar mısın Bahtiyar abim" yazılı bir not bıraktığı ortaya çıktı.

Sosyal medyaa paylaşılan notun üzerine çok sayıda kişi, Bahtiyar Akman'a ulaşıp parasını ödeyerek siparişini verdiği pidelerin şehidimiz adına ihtiyaç sahiplerine dağıtılmasını istedi.

Şehidin cenazesinde ve mevlidinde de pide dağıtan Aman, almaya devam ettiği pide siparişlerini de ihtiyaç sahiplerine veriyor.

Mutlu Can'ın babasının fırını olduğunu ve bu sayede tanıştıklarını dile getiren Bahtiyar Akman, sürekli buraya gelip pide yediğini, vatani görevini yaparken de buraya gelerek pide yediğini, gelen misafirlerin bazen not bıraktıklarını; kendilerinin de masada sakladığını, onun da bu notu yazıp bıraktığını, şehit olduktan sonra bu notun aklına geldiğini ve hemen koyduğu yerden aldığını ve çok duygulandığını ifade etti. 

Şehidimizin "Cennete Pide Yollar mısın" Notu Yürek Dağladı! Gören Arıyor...

ehidimiz-yurek-dagladi.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.