İstanbul'da Vahşet: Biri 15 Diğeri 16 Yaşında...

İstanbul'da Vahşet: Biri 15 Diğeri 16 Yaşında...
İstanbul'da Kağıthane'de sokak arasında motosikletle büyük bir hızla seyreden genç sürücüyle arkadaşı, park halinde bulunan bir araca çarpıp havalandıktan sonra defalarca takla atıp yere çakıldı. Gençlerin ağır yaralandığı kazadan sonra tüm mahalleli sokağa döküldü.

Kaza, geçen hafta Çarşamba günü saat 00.30 civarında Kağıthane Merkez Mahallesi üzerinde yaşandı. Alınan bilgilere göre gece yarısı motosikletle gezintiye çıkan 16 yaşındaki sürücü ve 15 yaşındaki arkadaşı, ara sokaklarda bir süre tur armaya başladılar.

Ardından genç sürücü birden bire hızlanmaya başladı. Mahallede yer alan bir sokağa girdiğinde ise daha da hız yapmaya başlayan genç, virajı dönemedi ve oldukça hızlı bir şekilde park halinde bulunan otomobile çarptı.

Çarpmanın etkisiyle motosiklet sürücüsü ve arkadaşı metrelerce havaya kalkıp defalarca takla atarak yere çakıldı. Kaza sonucu 2 genç ağır yaralandı.

Feci kaza kameralarca saniye saniye kaydedildi.

Kaza sonrasında sesleri duyan mahalle halkı hemen koşarak olay yerine geldi. Yerde büyük bir acı içerisinde kıvranan gençlerin başına giden vatandaşlar, hemen gence yardımcı olarak sağlık ekiplerine durumu ihbar etti.

Sokaktaki binalarda ikamet eden vatandaşlarının hemen hemen tamamının olay yerine indiği kazada, gençler yapılan ilk müdahale sonrasında hemen hastaneye kaldırıldı.

Polis ekipleri kaza ile ilgili çalışma başlatırken, gençlerin durumunun ağır olduğu öğrenildi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.