Ekrem İmamoğlu'na Tepkiler Çığ Gibi Büyüyor! Bir Tepki de Yakını İsmail Küçükkaya'dan

Ekrem İmamoğlu'na Tepkiler Çığ Gibi Büyüyor! Bir Tepki de Yakını İsmail Küçükkaya'dan
FOX TV'de Çalar Saat isimli programda açıklama yapan İsmail Küçükkaya, İstanbul'da suya %20 zam yapan İBB Başkanı İmamoğlu'na tepki gösterdi ve zam yapmanın işin kolaycılığı olduğunu; merkezi hükümetin zaten bu kolaycılığı uyguladığını, yeni finansman modelleri geliştirmek gerektiğini söyledi.

İstanbul'da suya yapılan %40'lık indirim, vatandaşların derin bir nefes almasını sağlamıştı. Fakat düşük fatura ödeme dönemi çok uzun sürmedi. İBB, suya %20 zam yapma kararı aldı ve bu kararını kamuoyuyla paylaştı.

1 Aralık'tan itibaren geçerli olan söz konusu zamlara İsmail Küçükkaya'da tepki gösterdi. Fox TV'de Çalar Saat isimli programıyla izleyicileriyle buluşan Küçükkaya, Ekrem İmamoğlu'na "bize söz vermiştiniz, indirim yapacağız diye." diyerek ilk tepkisini gösterdi.

Daha 1 yıl olmadan o indirim sonrasında %20 zam yapıldığını, İstanbul'da Belediye'nin batak halde olduğunu bildiklerini, enkaz devraldıklarını bildiklerini, çok büyük bir borç yükünün olduğunu da bildiklerini; fakat İmamoğlu'nun çok büyük iddialarla göreve geldiğini, zam yapmanın işin kolaycılığı olduğunu; merkezi hükümetin zaten bu kolaycılığı yaptığını aktardı.

İstanbul'u yönetmeye talipseniz, zam yapmadan da o maliyet artışlarını karşılamanın bir yolunu bulmalısınız diyen Küçükkaya yeni finansmna modellerinin geliştirilebileceğini aktardı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.