Eşini 21 Yerinden Bıçakladı: Öldürme Amacım Yoktu Dedi!

Eşini 21 Yerinden Bıçakladı: Öldürme Amacım Yoktu Dedi!
Antalya'da eski eşini tam 21 bıçak darbesiyle ağır yaralayan cani adam, bıçağın ucuyla öldürme amacı olmadan vurduğunu söyleyerek ağızları açık bıraktı.

Muş'ta ikamet eden 50 yaşındaki Ayşe Seyidoğlu, 30 yıllık eşi Nizamettin Seyidoğlu'ndan boşanma amacıyla dava açtı. Ardından ise en küçüğü 10 en büyüğü ise 16 yaşında olan 4 çocuğunu da yanına alarak Antalya'da ikamet etmeye başladı.

28 Mart 2019 tarihinde boşanma davası neticelenen Nizamettin Seyidoğlu, izini kaybettirmeye çalışan eski eşinin peşini bırakmadı.

12 Eylül'de ise İstanbul üzerinden Antalya'ya gelip, geceyi eski eşinin evinin yakınlarında bulunan bir parkta geçirip; sabah işe gitmek için servis bekleyen talihsiz kadını tam 21 yerinden bıçakladı.

Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan kadın hemen tedavi altına alınırken, kaçan Nizamettin Seyidoğlu ise elini yıkadıktan sonra çalılık alanda saklanmak istedi.

Görgü tanıklarının anlatımlarıyla birlikte polis ekipleri şahsı kıskıvrak yakaladı. Seyidoğlu, sorgusunun ardından adliyeye sevkedildi ve tutuklanarak cezaevine gönderildi. Karayolları Bölge Müdürlüğü'nde istihdam eden Ayşe Seyidoğlu ise, yoğun bakımdaki tedavisi sonrasında taburcu edildi.

Açılan davanın ilk duruşmasında sanık, savunmasında şikayetçiyi yaraladığını kabul etti ve öldürme amacıyla bıçaklamadığını, bıcağın ucuyla saldırdığını söyledi. Eski eşinin kendisine "sen adam mısın?" "erkek misin" gibi şeyler söylemesiyle tahrik olduğunu da ekledi. 

Mahkeme, sanığın tutukluluğunun devamına karar vererek, duruşmayı erteledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.