Biri Kocasının Cinsel Organını Kesti Diğeri İse... Buluştular!

Biri Kocasının Cinsel Organını Kesti Diğeri İse... Buluştular!
Amanda Knox ismi bir zamanlar Dünya'nın en çok konuştuğu isimlerinden biriydi. Melek yüzlü şeytan olarak değerlendirilen bu kadın, kendisi gibi kan donduran bir olay yapan bir isimle buluştu.

Amanda Knox, bir dönemin en çok konuşulan isimlerinden biridi. 2007 yılında İtalya'da öldürülen İngiliz öğrenci Meredith Karcher'in katil zanlısıydı. Knox cinayette yargılanan tek sanık olmasına karşın 8 yıl boyunca devam eden davada kamuoyu önündeki yüz olmuştu. Kendisine melek yüzlü şeytan deniliyordu. Gelen son dakika haberine göre, Knox, yine kendisi gibi değerlendirilen bir isimle buluştu. 

Önce suçlu olarak bulunan Knox, 4 yıl boyunca cezevinde yattıktan sonra beraat etmişti. Cinayetten önce 2 kez suçlu bulunan ve sonrasında 2 kez aklanmayı başaran Knox, 8 yıllık dava sürecinde cezaevine girmemişti.

Ev arkadaşı Meredith Kercher'i bir cinsel içerikli oyun sırasında öldürdüğü iddiasıyla uzun süre gündemde kalan Knox, medyada "melek yüzlü şeytan" olarak anılmıştı.

32 yaşındaki Knox, Washington'daki bir etkinlikte, Lorena Bobbitt ile bir araya geldi. 49 yaşındaki Bobbitt, 1993 yılında kocası John Wayne'in cinsel organını kesmişti. Bobbitt, kocasının kendisine tecavüz ettiğini iddia etmişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.