Ünlü Genç Oyuncu, 80 Yaşındaki Kocasından Boşanma Kararı Aldı!

Ünlü Genç Oyuncu, 80 Yaşındaki Kocasından Boşanma Kararı Aldı!
80 yaşında emekli öğretmen olan Patrick isimli bir şahısla evlenen Meltem Miraloğlu, boşanma kararı aldı. Boşanma haberini duyuran Onur Akay, Miraloğlu'nun çok mutsuz olduğunu ve sürekli olarak çaresiz kaldım dediğini söyledi.

Rol aldığı "O Hayat Benim" isimli diziyle adını duyuran ve milyonların beğenisini kazanan Meltem Miraloğlu, Amerika'da 80 yaşında bir adamla dünya evine girdi. Evliliğiyle magazin gündemine bomba gibi düşen Miraloğlu, boşanma kararı aldı.

Ünlü oyuncun Patrick isimli 80 yaşındaki bir şahısla evlendiğinin duyurusunu yapan Gazeteci Onur Akay, bu kez de boşanma haberini duyurdu.

Kanal D ekranlarında yayınlanan Müge ve Gülşen'le 2.sayfa programına telefon ile katılım gerçekleştiren Akay ikilinin boşanma kararını anlattı.

Dün konuştuğunu, Meltem'in evlendikten sonra eşine aşık bir imaj sergilediğini ve mutlu olduğunu gösterdiğini fakat iç dünyasında oldukça mutsuz olduğunu, çaresiz kaldığından böyle bir şey yaptığını ve kurtulmak istediğini söylediğini aktardı.

Boşanma işlemlerine de başladığını aktaran Akay, evden polis ile çıkacağını; çünkü en ufak tartışma veya başka bir durumda ABD'de sorun yaşandığını, fakat Türkiye'ye geri dönüş yapmayacağını belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.