İstanbul Karıştı: 12 Yaşındaki Erkek Çocuğuna İstismar...

İstanbul Karıştı: 12 Yaşındaki Erkek Çocuğuna İstismar...
İstanbul Pendik'te henüz 12 yaşında olan bir erkek çocuğunu istismar ederek araba bindirmeye çalıştığı iddia edilen 2 şahıs, çevredeki vatandaşlar tarafından dayak yedi. Polis ekipleri, linç etmek isteyen öfkeli kalabalığı uzun süre sakinleştirmek için çaba gösterdi. Ardından ise şüphelileri gözaltına aldı.

İstanbul Pendik'te yaşları büyük olan 2 şahsın 12 yaşında olan erkek çocuğunu ilk olarak istismar edip ardından arabaya bindirerek kaçırmaya çalıştığı iddiası ortalığı birbirine kattı.

Yapılan iddiaya göre söz konusu olay Çamçeşme Mahallesi Seher Sokak'ta 2 farklı şahsın 12 yaşındaki erkek çocuğuna istismarda bulunmasıyla birlikte gerçekleşti. Alkollü olduğu tespit edilen 2 şahsın 12 yaşındaki çocuğu istismar ederek arabaya bindirmeye çalışması esnasında vatandaşlar durumun farkına vardı.

Şahıslar olay yerinden kaçarak uzaklaşmak istese de Höyük Sokak'ta kıstırıldılar. Şahısları yakalayan vatandaşlar dövmeye başladı. Olay yerine gelen polisler, vatandaşları sakinleştirmek için uzun süre çaba gösterdi.

İki şüpheli polis ekiplerince gözaltına alındı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.