Babası Öz Kızını Yaktı, Son Sözleriyle Yürek Dağladı!

Babası Öz Kızını Yaktı, Son Sözleriyle Yürek Dağladı!
Babası tarafından yakılarak öldürülen Selda Yellibulut'a müdahalede bulunan hemşire ve hasta bakıcı konuştu. Genç kızın ağzından çıkan son sözlerinin, "Çok ağrım var, pişmanım. İyileşir miyim ölür müyüm?" olduğu ortaya çıktı.

İzmir Kemalpaşa'da ikamet eden Sedat Yellibulut, boşanmak isteyen eşiyle tartışarak evini ve kendisini benzin dökerek yakmak istedi.

Bu esnada ise 22 yaşındaki kızının ölümüne sebebiyet verdi. Cani babanın 36 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılandığı davada iki hastane çalışanı ise tanık olarak alındı.

Hemşire B.B., hastanede 9 gün boyunca yaşam mücadelesi veren Selda'nın ölmeden önce, tartışma esnasında eline benzin alarak kendisinin üzerine döktüğünü, "Hadi beni yak" dediğini, babasının da bunun üzerine çakmağı çaktığını anlattığını belirtti.

Hemşire B.B., genç kızın sürekli olarak yaptıklarından dolayı pişman olduğunu söylediğini; iyileşir miyim, ölür müyüm abla, çok ağrım var abla dediğini anlattı.

Genç kızın ağır yanıklar sebebiyle fazla konuşamadığını belirten hemşire B.B., aradan geçen 2-3 saatin ardından babasının geldiğini; önlerine perde çektiklerini ve birbirlerini görmediklerini anlattı. Babasının sürekli kızını sorduğunu anlatan hemşire, sürekli durumunu sorduğunu aktardı.

Selda'nın karşı yatağa babasının geetirildiğinden haberi olduğunu fakat hiçbir tepkisi olmadığını ifade eden hemşire, çünkü git gide sesinin kısıldığını aktardı. Ardından ise makineye bağladıklarını ve sonrasında da öldüğünü söyledi.

Aynı bölümde hasta bakıcı olarak çalışan C.K. ise konuşmalar geçtiğinde orada olduğunu belirterek talihsiz kızın "Babam çok kötü birisi, bize çok eziyet ediyor' dediğini anlattı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.