AK Partili Vekil Kumarhane Görüntüleriyle İlgili Açıklama Yaptı!

AK Partili Vekil Kumarhane Görüntüleriyle İlgili Açıklama Yaptı!
AK Parti eski Muğla Milletvekili Nihat Öztürk, Batum'da çekildiği söylenen kumarhane videosu hakkında açıklama yaptı.

Nihat Öztürk'ün Karadeniz gezisi esnasında Gürcistan'a geçiş yaptığı ve Batum'da bir kumarhane görüntülerinin çekildiği söylendi ve videosu yayıldı.

Videonun 28. saniyesinde AK Partili Nihat Öztürk'ün yanına gelen kişinin ise AK Partili Ozan Balcı olduğu iddia edildi. Nihat Öztürk'ün AK Parti Muğla İl Başkanlığı yaptığı dönemde Ozan Balcı'nın da yardımcılık yapması dikkat çekti.

Öztürk, bunun parti için muhalefetin kendisine hazırladığı bir kumpas olduğunu, bunun klasikleşmiş bir FETÖ taktiği olduğunu belirtti. Geçen yıl meydana gelen bu olayın videosunun, kendilerini ve partiyi yıpratmak adına genel merkeze de gönderildiğini ifade eden Öztürk, AK Parti'yi yıpratmak isteyen FETÖ'cü zihniyetin tekrardan hortladığını; insanların yatak odalarına kadar girip videoya alan zihniyetin bugün Batum'da ortaya çıktığını söyleyerek "Kumarhanede makine başındaki görüntülerini ise kahve içmeye davet edildiğimizde makine başında olan biri yer verdi. Kahve içmek için oraya oturdum. Orada oyun oynamıyor ekrana bakıyorum" dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.