Tüyler Ürperten Olay! Önce Eve Kilitlediler, Ardından Ormana Götürüp...

Tüyler Ürperten Olay! Önce Eve Kilitlediler, Ardından Ormana Götürüp...
Erzurum'da iki şahıs hırsızlık için alıkoydukları bir kişiyi ilk olarak eve kilitleyip işkence yaptılar. Ardından ise ormanlık alana götürerek bacağından vurup gasp ettiler.

Söz konusu olay Pazartesi günü Palandöken ilçe sınırlarında yer alan Hüseyin Avni Ulaş Mahallesi'nde yaşandı. Edinilen bilgilere göre, 30 yaşındaki M.Ç.Y. eve gittiği esnada 22 yaşındaki B.P. ve 31 yaşındaki Y.A. ile yolda denk geldi.

Henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı aralarında tartışma çıkmasıyla birlikte B.P. ve Y.A., M.Ç.Y.'yi zorla eve götürüp banyoya kilitlediler ve 2 gün boyunca aralıksız olarak işkence yaptılar.

Ardından M.Ç.Y.'yi Eski Alabalık tesisleri içerisinde yer alan yeşillik alana götüren şahıslar burada sağ bacağına ateş ettiler ve üzerinde bulunan banka kartlarını, saatini ve cep telefonunu zorla alarak kaçtılar.

İhbar üzerine olay yerine gelen ambulansla birlikte hemen hastaneye kaldırılan M.Ç.Y. tedavi altına alındı. 

Öte yandan Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro ekipleri tarafından başlatılan çalışmalar kapsamında B.P. ve Y.A., Müftü Solakzade Mahallesi üzerinde yakalanarak gözaltına alındılar. Şüpheliler emniyetteki işlemleri sonrasında adliyeye sevk edildi.

2 şüpheli çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.