Dizi Oyuncusu 2 Ünlü, Eline Aldıkları Şişle Dehşet Saçtılar!

Dizi Oyuncusu 2 Ünlü, Eline Aldıkları Şişle Dehşet Saçtılar!
Adana'da çekimleri yapılan mafya konulu bir dizinin oyuncuları olan Cengizhan Y. ile B.A., restoranda selamlaşma sebebiyle çıkan kavgada ciğer şişesiyle 2 kişiyi kovalayarak darbetti.

Söz konusu olay, pazar günü sabah saatlerinde merkez Seyhan ilçe sınırlarında yer alan Sarıyakup Mahallesi'nde gelişti. 54 yaşındaki H.A. ile yine 54 yaşında olan A.H. restoranda yemek yedikleri esnada konusu mafyalık olan İnternet dizisinin oyuncuları Cengizhan Y. ve B.A. geldi.

Bir süre sonra iki grup arasında selamlaşmadan dolayı tartışma çıktı ve kısa sürede kavga halini aldı. Kavga esnasında Cengizhan Y. ve B.A., ellerine aldıkları ciğer şişleriyle H.A. ve A.H.'yi kovaladılar.

İkili, bir iş yerine sığınarak kurtulmaya çalışan H.A. ve A.H.'yi yakalayıp öldüresiye dövdüler. Şüpheliler H.A.'nın elindeki ruhsatlı silahı da alarak kayıplara karışmaya çalıştı.

Darp sonucu yaralanan 2 şahıs kendi imkanlarıyla hastaneye gittiler. Hastanede yaralıların ifadesi alındıktan sonra hemen olay yerine gelen ekipler çevredeki kameraları inceleme altına aldı.

Kimlik tespiti yaptıoğı 2 oyuncu polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı. H.A.'ya ait ruhsatlı olduğu öğrenilen silah da şüphelilerden Cengizhan Y.'nin üzerinden çıktı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.