Hamile Kadına Başörtüsü Taktığı Gerekçesiyle Dayak Attılar!

Hamile Kadına Başörtüsü Taktığı Gerekçesiyle Dayak Attılar!
Avustralya'da hamile bir kadına çirkin saldırıda bulunuldu. Arkadaşlarıyla beraber oturduğu esnada yanlarına gelen bir adam tarafından başörtüsü taktığı gerekçesiyle dayak yedi.

Avustralya'nın Sydney şehrinde müslüman bir kadına oldukça çirkin saldırı yapıldı. Başörtülü kadın, 38 haftalık hamile olduğunu açıkladı. Saldırıyı gerçekleştiren şahıs ise yumruk ve tekmelerle kadını darp etti.

Söz konusu olay bir kaç gün önce Sydney'de yer alan bir kafede meydana geldi. 38 haftalık hamile olduğu bilgisine ulaşılan başörtülü Müslüman bir kadın, arkadaşlarıyla beraber kafede oturduğu esnada, yanlarına gelen bir adam tarafından darba uğradı.

Güvenlik kameralarının anbean kaydettiği görüntülerde, şahsın ilk olarak kadınların yanına gelip bir takım söylemlerde bulunduğu ve hemen sonrasında yumruk ve tekmelerle vahşice saldırdığı görülüyor. 

Yerel polis ekipleri, 43 yaşındaki saldırganın kadına tam 14 darbe vurduğunu, saldırı sonrasında hamile olduğu öğrenilen kadının hem fiziksel hem de ruhsal travma geçirdiğini belirtti. Saldırgan, polis ekiplerince gözaltına alındı.

Hamile Kadına Başörtüsü Taktığı Gerekçesiyle Dayak Attılar!

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.