Eşini Kıyma Makinesine Atarak Parçalayan Cani Konuştu!

Eşini Kıyma Makinesine Atarak Parçalayan Cani Konuştu!
Boşanma aşamasında olduğu eşi Cemile Ertürkoğlu'nu boğazını keserek vahşice katleden Mustafa Ertürkoğlu'nun yargılanması başladı. Zanlının, eşini öldürdüğü, ardından ise kıyma makinesine atarak büyük bir canilikle parçaladığını söylediği anlarda duruşma salonunda herkesin tüyleri ürperdi.

Söz konusu olay 2018 yılı içinde 28 Kasım'de yaşandı. Mersin MErkez Akdeniz İlçesi Bahçe Mahallesi'nde meydana gelen bu olayla birlikte duyanların kanı donmuştu.

Vahşice katledilen Özgecan Aslan'ın kuzeni Cemile Ertürkoğlu, boşanmak üzere olduğu eşi Mustafa Ertürkoğlu'nun saldırısına uğrayarak öldürülmüştü. Cinayetin ortaya çıkmasıyla birlikte cani koca tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

Mustafa Ertürkoğlu, ilk kez hakim karşısına çıktı. Mersin Adliyesi 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmaya tutuklu sanık Mustafa Ertürkoğlu, tutuklu bulunduğu cezaevinden SEGBİS aracılığıyla duruşmaya katıldı.

Olay anını büyük bir soğukkanlılıkla anlatan cani koca, mahkeme salonundaki herkesin tüylerini ürpertti. 

İfadesinde eşinin kendisini aldattığını iddia eden cani koca, evlilik yıldönümü sebebiyle hediye verme amacıyla eve çağırdığı eşinin boğazını maket bıçağı kullanarak kestiğini, kıyma makinesine atıp cesedi parçaladığını ve cesedin parçalarını şehrin farklı noktalarında yer alan çöp konteynerlerine koyduğunu, bir bölümünü ise şehir mezarlığında yer alan bir mezar içerisine gömdüğünü anlattı.

Sanığın ifadelerinin ardından mahkeme salonunda büyük bir sessizlik oluşurken, mahkeme başkanı iddianameyi okuduğu esnada kendisinin de rahatsız olduğunu ifade etti.

Duruşmada son sözü sorulan sanık Ertürkoğlu, Kaçma şüphesinin olmadığını belirterek tutuksuz yargılanmak istediğini söyledi. Yaklaşık olarak 4 saat süren celse sonraısnda tanık ve savunmaları alan heyet, duruşmayı 6 Aralık 2019 tarihine ertelerken, Mustafa Ertürkoğlu'nun tutukluluk halinin devamına karar verdi. 

Eşini Kıyma Makinesine Atarak Parçalayan Cani Konuştu!
Eşini Kıyma Makinesine Atarak Parçalayan Cani Konuştu!

cemile-erturkoglu-nu-vahsice-olduren-esi-konustu-12642587-3640-o.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.