Cinsel İlişki Esnasında Gaz Maskesi Taktı: Canından Oldu!

Cinsel İlişki Esnasında Gaz Maskesi Taktı: Canından Oldu!
Geçen yıl bir kadın korkunç şekilde hayatını kaybetti. Üniversitede eğitim gören Grace Millane'nın, cinsel ilişkiye girdiği esnada gaz maskesi takması, sonunu getirdi.

Geçen yıl, Yeni Zelanda'ya gerçekleştirdiği seyahat esnasında, İnternet üzerinden tanışıp randevulaştığı erkek arkadaşı tarafından öldürülen Dünyaca ünlü iş adamı David Millane'ın kızı Grace Millane'nın ölümüyle ilgili oldukça çarpıcı iddialar ortaya çıktı.

Yeni Zelanda'ya geldikten kısa bir süre sonra kendisinden bir kez daha haber alınamayan üniversite öğrencisinin cansız bedeni, toprağa gömülü bir bavulun içerisinde bulunmuştu. Ünlü milyonlerın kızı Grace, büyük hüzne boğmuştu.

Yapılan araştırmaların sonucunda genç kızın İnternet'ten tanıştığı erkek arkadaşı tarafından vahşice boğularak katledildiği tespit edildi.

Genç kız ile geçen yıl yaz ayında tanıştığını ifade eden zanlı, davada Grace'nin cinsel fantezileri olduğunu iddia etti. Zanlı tarafından verilen ifade kapsamında, Grace'in cinsel ilişki esnasında farklı fanteziler denemek istediği ve gaz maskesi taktığı ortaya çıktı. Aradan geçen zaman sonunda nefes almakta zorluk çeken genç kız boğularak hayata gözlerini yumdu.

Cesetten nasıl kurtulacağı ile ilgili Google üzerinde oldukça uzun bir araştırma yapan 27 yaşındaki katil zanlısı genç kızı ilk olarak bir bavulun içerisine koyup otelden çıkış yapıyor, ardından ise bavulu ormanlık alanda görünmeyeceği düşüncesiyle gömüyor. 

Cinsel İlişki Esnasında Gaz Maskesi Taktı: Canından Oldu!
Cinsel İlişki Esnasında Gaz Maskesi Taktı: Canından Oldu!

cesedi-bir-bavul-icinde-bulunan-talihsiz-kiz-716456-7331-6-b.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.