AVM'de Rezalet: Genç Kadını Soyundurup Videoya Çektiler...

AVM'de Rezalet: Genç Kadını Soyundurup Videoya Çektiler...
Peru'da hırsızlık şüphelisi bir kadın güvenlik görevlilerince soyundurulmak istendi. 8 çift pantolonu üst üste giyen kadın güvenlik görevlileri tarafından farkedildi. Kadının soyunduğu anları telefonuyla kaydeden güvenlikler, görüntüleri sosyal medyada paylaştı.

Peru'da bir AVM'de yaşanan olayda, Venezuela uyruklu olduğu öğrenilen bir kadın görenleri hayrete düşüren bir hırsızlık altına imza attı. Bir mağazadan, toplamda 8 çift pantolonu üst üste giyip çalmaya çalışan kadın, güvenlik görevlileri tarafından tespit edilerek yakalandı.

Güvenlik Görevlileri Birer Birer Saydı

Zayıf olmasının verdiği avantajla birlike toplamda 8 çift pantolonu üst üste giymeyi başaran şahsın tedirgince gerçekleştirdiği hareketlerden dolayı şüphelenen görevliler şahsı durdurup üzerini aramaya başladı. Görüntülerde şahsın pantolonları birer birer çıkardığı ve güvenlik görevlilerinin çıkardığı pantolonları saydığı görülüyor.

Venezuela uyruklu kadın, güvenlik görevlilerinin olay yerine çağırdı polisler tarafından emniyet müdürlüğüne götürülürken, güvenlik görevlileri ise sosyal medyada paylaştı. Görüntüler kısa sürede milyonlarca kişi tarafından seyredildi.

AVM'de Rezalet: Genç Kadını Soyundurup Videoya Çektiler...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.