Cumhurbaşkanı Erdoğan Müjdeyi Verdi: İzmirlilere Sevindiren Haber!

Cumhurbaşkanı Erdoğan Müjdeyi Verdi: İzmirlilere Sevindiren Haber!
Cumhurbaşkanı Erdoğan, İzmir Bayındır ilçesine yatırımlar yapılacağını ve bu sayede kısa sürede kalkınacağını anlatarak, tarıma dayalı ihtisas OSB kuracaklarını, bu OSB'nin 1.334.000 metrekare alanı kapsayacağını burada 25 dekarlık 40 adet süs bitkileri işletmesinin faaliyet göstereceğini belirtti.

Bayındır bölgesinin Türkiye'nin özellikle süs bitkileri yetiştiriciliği konusunda direkt olarak kalbi ve ihracat üssü olarak öne çıktığını belirten Erdoğan; bunlarla beraber buraya girecek sermaye ve parayı düşünmelerini istedi.

Ciddi bir hareketliliği Bayındır'a getireceklerini anlatan Erdoğan, bu bölgede süs bitkileri sektöründe çalışmak üzere ara eleman yetiştirme amacıyla eğitim merkezi kuracaklarını da vurguladı. Paketleme, ambalajlama ve depolama, araştırma geliştirme merkezi ve süs bitkileri konusunda fuar ile festivaller gerçekleştireceklerini de dile getirdi.

Bu yatırımla birlikte Bayındır'da yer alan toplam 1.500 vatandaşın iş sahibi olacağını ileten Erdoğan, projeyi hayata geçirmek için yeşil ışığı yaktıklarını büyük bir mutlulukla paylaştığını söyledi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.