600 TL Karşılığında Birlikte Olduğu Kadını Vahşice Öldürdü: Kan Donduran Cinayet...

600 TL Karşılığında Birlikte Olduğu Kadını Vahşice Öldürdü: Kan Donduran Cinayet...
Eskişehir'de para karşılığında cinsel ilişkiye girdiği İrem Ayrancı'yı bıçaklayarak öldüren Afganistan uyruklu 23 yaşındaki İzzetullah Entuzam'ın yargılanması başladı. Entuzam, genç kadını "Sen köpeksin" dediğinden dolayı öldürdüğünü itiraf etti ve cinayeti büyük bir soğukkanlılıkla anlattı.

Tepebaşı ilçe sınırlarında yer alan Bahçelievler Mahallesi'nde yer alan bir binanın giriş katında oturan 30 yaşındaki İrem Ayrancı'dan geçen 14 Ağustos tarihinde haber alamayan yakınları durumu polis ekiplerine bildirdi. Adrese gelen ekipler, çilingir yardımıyla kapıyı açıp girdikleri evde genç kadının cansız bedeniyle karşılaştı.

Eskişehir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, genç kadının evde bulunmayan cep telefonunun izini sürdü ve katil zanlısı olarak Afganistan uyruklu İzzetullah Entuzam'ı yakaladı.

Emirler Mahallesi'nde saklandığı kulübede yakalanarak gözaltına alınan Entuzam tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bugün görülen davanın ilk duruşmasında cinayet anını anlatan Entuzam, Ayrancı ile para karşılığında ilişkiye girdiğini ve daha fazla para istemesi sebebiyle aralarında tartışma çıktığını belirtti.

Entuzam, çobanlık yaparak geçimini sağladığını belirterek, bir gün telefonunun çaldığını ve arayanın Ayrancı olduğunu söyledi. Para karşılığı birlikte olabileceğini söylemesiyle birlikte adresini istediğini anlatan Entuzam, olay günü evine gittiğini ve 600 TL karşılığında birlikte olduklarını belirtti.

Ardından birlikte dışarı çıktıklarını ve Ayrancı'nın karnını doyurduğunu söyleyen Entuzam, marketten alışveriş yapıp eve döndüklerini, tekrar birlikte olmak için para istediğini ve vermediğini; ardından kadının "seni polise tecavüz etti diye şikayet edeceğim" dediğini öfkeye kapıldığını ve masanın üzerindeki bıçağı alarak bıçaklamaya başladığını aktardı. Daha sonrasını hatırlamadığını söyleyen Entuzam, pişman olduğunu söyledi.

Duruşma ileri tarihe ertelendi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.