İstanbul'da Kocasını Uyurken Baltayla Öldüren Kadının İfadesi Ortaya Çıktı!

İstanbul'da Kocasını Uyurken Baltayla Öldüren Kadının İfadesi Ortaya Çıktı!
İstanbul'da tartıştığı eşini uyuduğu esnada baltayla öldüren kadının verdiği ifade ortaya çıktı. Tutuklanarak cezaevine gönderilen cani kadın, kocasını öldürmek istemediğini fakat öldürmese, bu kez de kendisinin öleceğini iddia etti.

Uyuyan eşi Hasan Özbek'i baltayla saldırarak canice öldüren Fazilet Azimi isimli kadın, çıkarıldığı mahkemece "kasten öldürme" suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi. Azmi verdiği ifadesinde, kocasını öldürmek istemediğini fakat öldürmese kocasının kendisini öldüreceğini anlattı.

Maktulü öldürmek istemediğini, öyle bir niyeti olmadığını sadece başına balta ile vurduğunu büyük bir soğukkanlılıkla anlatan kadın, başına vurduktan sonra yardım istediğini anlattı.

Kocasına daha önce anlaşamamaları sebebiyle boşanmaları gerektiğini söylediğini fakat eşinin bunu kabul etmeyerek şiddet uyguladığını anlatan kadın, 11 yıldır imam nikahlı olarak evli olduklarını fakat son 2 yıldır ayrı olduklarını aktardı.

Bu süreçlerde kocasının defalarca kez öldürme girişimi olduğunu; olay yaşanmadan 25 gün önce feci bir şiddete maruz kaldığını, abisinin gelip kurtardığını ve abisi gelmese o gün öleceğini anlattı.

Kendisinin de bir gün kesinlikle öldürüleceğini anlayınca, "ben daha önce öldüreyim" düşüncesiyle o günden itibaren onu öldürme fikrinin aklına yerleştiğini söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.