Kıraathane müdavimi gençlere özel ''izcilik'' eğitimi

Kıraathane müdavimi gençlere özel ''izcilik'' eğitimi
Her hafta “Kıraathane Buluşmaları” düzenleyerek gençleri edebiyat ve sanatla buluşturan Sincan Belediyesi bu kez gençleri doğa ve sporla bir araya getirdi.

MİLLET KIRAATHANELERİ MÜDAVİMİ GENÇLER İZCİLİK ATÖLYESİNDE

Sincan Belediyesi, Millet Kıraathaneleri müdavimi gençlere izciliği tanıttı. Gençler, Kızılcahamam’da izcilik atölyesine katılarak hem eğlenceli hem de öğretici faaliyetlerde bulundu.

Sincan Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü “Kıraathane Buluşmaları”na katılan gençlere yönelik kültürel faaliyetlerine sportif faaliyetleri de ekledi. Sincan Belediyesi gençleri “İzcilik” ile buluşturdu.

SİNCAN’DA “KIRAATHANE BULUŞMALARI”NA KATILAN GENÇLER İZCİLİK EĞİTİMİ ALDI

Gençlere izciliğin temel bilgileri, el becerileri, bayrak töreni, doğa ve doğada yaşam becerilerini içeren eğitimler verildi. İzcilik hakkında kısa bir eğitim alan gençler daha sonra doğa yürüyüşü yaparak keyifli zaman geçirdi.

GENÇLER HEM EĞLENCELİ HEM DE ÖĞRETİCİ FAALİYETLERE KATILDI.

Bunun yanı sıra sportif etkinlikler de gerçekleştirildi. Gençler Osmanlı zamanında oynanmaya başlanan geçtiğimiz yıllarda milli spor dalları arasına giren matrak oyunu oynadı. Ata sporumuz okçuluk hakkında da bilgi alan gençler daha sonra ok attı.

Gençler “Kıraathane Buluşmaları”nın kendileri için bir şans olduğunu dile getirerek, bu imkanı sağlayan Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan’a teşekkür etti.

kiraathane-mudavimi-genclere-ozel-izcilik-egitimi-1-1574771680.jpeg

kiraathane-mudavimi-genclere-ozel-izcilik-egitimi-2-1574771675.jpeg

kiraathane-mudavimi-genclere-ozel-izcilik-egitimi-3-1574771684.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.