Antalya'da Genç Kıza İnşaatta Cinsel İstismarda Bulundular!

Antalya'da Genç Kıza İnşaatta Cinsel İstismarda Bulundular!
Antalya'da bir genç kız, tuvalet ihtiyacını giderebilmek adına bir inşaata girdi. Burada cinsel istismara uğrayan genç kız gasp edildiği iddiasıyla birlikte polisleri aradı.

Antalya'da 21 yaşındaki madde bağımlısı ve hırsızlık kaydı bulunan Z.Y., tuvalet ihtiyacını gidermek adına bir inşaata girdiğini ve burada cinsel istismara maruz kalıp gasp edildiğini iddia etti. 

Olay yerine giden polis ekipleri saldırganı yakalamak adına geniş çaplı bir araştırma başlattı. 

Söz konusu olay saatler akşamı gösterdiği esnada Kepez ilçesi Göksu Mahallesi'nde yer alan inşaat halindeki binanın 4. katında yaşandı. Kumluca ilçesinden Muratpaşa ilçesine gelen Z.Y., mahalleden geçtiği esnada, ihtiyacını gidermek adına inşaat halinde olan binaya giriş yaptı.

Bu esnada kadının iddialarına göre arkasından inşaata giren bir şahıs Z.Y.'yi tehdit etti ve 4.kata çıkardı. Burada cinsel istismarda bulundu. Saldırgan olay yerinden kaçarken, Z.Y. hemen durumu polis ekiplerine bildirdi.

Bu esnada telefon konuşmasını duyan saldırgan şahıs telefonu da gasp ederek kayıplara karıştı. Olay yerine gelen ekipler saldırganı yakalamak için geniş çalışma başlattı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.