İstanbul'da Yeni Dönem Başlıyor!

İstanbul'da Yeni Dönem Başlıyor!
İETT, metrobüs duraklarına vatandaşların doğru bir şekilde beklemeleri için yeni işaretlemeler koymaya başladı. İşaret uygulamasının güncel olarak Zincirlikuyu ve Şirinevler'de başladığı, kısa sürede tüm istasyonlara uygulanacağı bildirildi.

İstanbul'da metrobüs duraklarında yeni dönem başlıyor. "Durma yeri işaretleri" tüm metrobüs duraklarına yerleştirilecek. Durakta metrobüs beklemekte olan yolcular, bekleme alanlarının belli olmaması sebebiyle aracın durduğu yere göre ya ileri ya da geri hareket etmek zorunda kalıyordu. Metrobüse binme telaşıyla çok büyük arbedeler yaşanabiliyordu.

İETT Genel Müdürlüğü bu durumun önüne geçebilmek adına tıpkı metro istasyonlarında ki gibi, yolcular için Metroüs kapısını işaretleme uygulaması başlattı.

NTV'de bulunan bir habere göre Metrobüs filosunun en yaygın otobüs türü olan Capacity'lerin kapılarınının olduğu noktalara göre gerçekleştirilen işaretleme için İETT personelleri tüm gece çalıştı.

Başlangıç olarak yolcu trafiğinin en yüksek seviyede olduğu Zincirlikuyu ve Şirinevler istasyonu seçilirken, uygulamanın kısa sürede 42 farklı istasyonda da gerçekleştirileceği bildirildi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.