Bu Acıya Yürek Dayanmaz: Kızını Aradı, Sonrası Korkunç...

Bu Acıya Yürek Dayanmaz: Kızını Aradı, Sonrası Korkunç...
Kocaeli'de kızını telefonla arayan ve intihar edeceğini söyleyen şahıs, pompalı tüfekle kendini öldürdü. Kanlar içerisinde yerde kalan yaşlı adam, sağlık görevlileri tarafından yapılan tüm müdahalelere rağmen hayata tutunamadı.

Kocaeli Kartepe ilçesinde, kızına telefonla ulaşıp kendisini öldüreceğini belirten 60 yaşındaki Bektaş A., telefonu kapatıp pompalı tüfekle kendini vurdu ve yaşam yolculuğunu noktaladı.

Söz konusu olay, dün akşam saatlerinde Ataevler Mahallesi üzerinde meydana geldi. Bir süre önce eşiyle boşanan ve yalnız yaşadığı bilgisine ulaşılan 2 çocuk sahibi Bektaş A. yapılan iddialara göre kızına telefonla ulaşıp, intihar edeceğini söyleyerek pompalı tüfekle canına kıydı.

Hayata Gözlerini Yumdu 

Aldığı telefonla şok geçiren ve hemen ekiplere haber veren kızın ihbarıyla bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Kapıyı kırarak eve giren ekipler Bektaş A.'nın kanlar içinde yerde yattığını gördü. Sağlık görevilerinin yaptığı kontrollerde Bektaş A.'nın hayata gözlerini yumduğu tespit edildi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.