Etimesgut'ta basketbol şenliği

Etimesgut'ta basketbol şenliği
Etimesgut Belediyesi Tunahan Spor Tesisleri'nde düzenlenen ve 18 ilkokul takımı ile 550 öğrencinin katıldığı basketbol şenliğine büyük çekişmeye sahne oldu.

Etimesgut Kaymakamlığı, Etimesgut Belediyesi, Etimesgut İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Etimesgut İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü işbirliğiyle ilkokul 3. ve 4. sınıflar arası basketbol şenliği düzenlendi. Etimesgut Belediyesi Tunahan Spor Tesisleri'nde düzenlenen turnuvanın 4. sınıf erkekler final maçında Cahit Zarifıoğlu İlkokulu ve ABC Koleji karşılaştı.

Final maçını Cahit Zarifoğlu İlkokulu kazanırken dereceye giren takım ve öğretmenlere kupa ve madalyalarını Etimesgut Kaymakamı İzzettin Sevgili, Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ayfer Yıldırım, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Hamza Güneş verdi.

Törende konuşan Etimesgut Kaymakamı İzzettin Sevgili, belediye tarafından yapılan spor tesislerinde böyle turnuvalar düzenleme imkanı bulduklarını belirterek, katkı ve desteklerinden dolayı Başkan Demirel'e teşekkür etti. Başkan Demirel'de dereceye giren öğrencileri başarılarından dolayı kutladı.

Etimesgut-ta-basketbol-şenliği.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.