Altındağ’da koronavirüs seferberliği

Altındağ’da koronavirüs seferberliği
Altındağ Belediye Başkanı Doç. Dr. Asım Balcı'nın talimatlarıyla, ilçe genelinde koronavirüsüne karşı başlatılan temizlik ve ilaçlama çalışmaları devam ediyor.

Altındağ Belediyesi, koronavirüsüne karşı tedbirlerini arttırmaya devam ediyor. İlçede bulunan; okullar, kültür merkezleri, camiler, müzeler, alışveriş merkezleri, nikah ve düğün salonları, konukevleri, taksi durakları, muhtarlıklar, parklar ve yaşlı bakım merkezleri Altındağ Belediyesi tarafından özel olarak kurulan ekip tarafından titizlikle dezenfekte ediliyor. Kamusal alanlarda dezenfekte çalışması gerçekleştiren ekipler, çalışmalarını ilçe genelinde aralıksız olarak sürdürüyor.

14 kural billboardlarda

Sağlık Bakanlığı tarafından duyurulan ve koronavirüsünden korunmanın 14 yolu da Altındağ’da bulunan billboardlarda yerini aldı. Vatandaşların dikkat etmesi gereken hususların anlatıldığı bilgi afişleri Altındağ’ın çeşitli yerlerine yerleştirildi.

Çalışmalarımız sürüyor

Vatandaşların yoğun olarak kullandığı alanlarda dezenfekte çalışmaları gerçekleştirdiklerini belirten Altındağ Belediye Başkanı Doç. Dr. Asım Balcı, "Ekiplerimiz Altındağ genelinde dezenfekte çalışmalarını ara vermeksizin sürdürüyor. Vatandaşlarımız tokalaşmaktan kaçınıp ellerini sık sık yıkayarak kendi tedbirlerini almalılar. İnşallah bu zorlu süreci hep birlikte atlatacağız.” ifadelerini kullandı.

altındağ-da-koronavirüs-seferberliği-1.jpg

altındağ-da-koronavirüs-seferberliği-2.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.