Zabıtalar Hijyen Denetimine Çıktı

Zabıtalar Hijyen Denetimine Çıktı
Sincan Belediyesi zabıta ekipleri denetimlerine ara vermeden devam ediyor.

Sincan Belediyesi zabıta ekipleri denetimlerine ara vermeden devam ediyor. Ekipler salgın hastalıkların yayılmasını önlemek amacıyla işletmelere hijyen denetimi yapıyor.

Koronavirüs salgınının Türkiye’de görülmesi üzerine Sincan Belediyesi zabıta ekipleri harekete geçti. İlçede hizmet veren işletmeler mercek altına alındı.

Ekipler işletmeleri tek tez gezerek inceleme yaptı. Söz konusu yerlerin hijyen kurallarına uygun hizmet verip vermediği denetlendi. Fahiş fiyat artışları da ekiplerin gündemindeydi. Zabıta ekipleri özellikle vatandaşların hijyen kurallarına uymak için rağbet gösterdiği kolonya ve dezenfektan ile kuru bakliyat gibi ürünlerdeki fiyat artışlarına karşı esnafı uyardı. Kurallara uymayan esnaflara cezai işlem uygulandı.

Zabıta ekipleri, Sincanlıların sağlıklı ve güvenli ortamlarda bulunabilmeleri için tüm işletmeleri temizlik kurallarına uymaya çağırdı. Ekipler denetimlerin ara vermeden devam edeceğini, halk sağlığını hiçe sayanlara karşı mücadeleye devam edeceklerini ifade etti.

Zabıtalar-Hijyen-Denetimine-Çıktı.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.