Başkan Demirel'den sürpriz doğum günü

Başkan Demirel'den sürpriz doğum günü
Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, Etimesgut Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi üyelerini görevlendirerek 80 yaşına giren Mukadder Eroğlu'na sürpriz doğum günü pastası gönderdi.

Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, Etimesgut Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi üyelerini görevlendirerek 80 yaşına giren Mukadder Eroğlu'na sürpriz doğum günü pastası gönderdi. Kadın Meclis üyeleri doğum günü pastasını aldılar; Mukadder hanımın sevdiği çiçeklerden de yaptırarak Yavuz Selim Mahallesi'ndeki evini ziyarete gittiler.

Eroğlu, kadın meclisi üyelerini görünce şaşkınlığını gizleyemedi. Kadın meclis üyeleri "Etimesgut Belediyesi Başkanımız Sayın Enver Demirel selâm ve sevgilerini ileterek, 80. yaşınızı tebrik ediyor, nice sağlıklı ve huzurlu ömürler diliyor"  diyerek çiçeğini takdim ettiler. Daha sonra Mukadder Eroğlu doğum günü pastasını üfleyerek doğum gününü ailesi ve kadın meclis üyeleriyle birlikte kutladı. Eroğlu, nazik davranışı için Başkan Demirel'e teşekkür ederek selamlarını gönderdi.

Başkan-Demirel-den-sürpriz-doğum-günü.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.