ATO Başkanı Gürsel Baran’dan Kurban Bayramı Mesajı

ATO Başkanı Gürsel Baran’dan Kurban Bayramı Mesajı
Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, bayram sevincinin bu yıl ikinci kez pandemi gölgesinde yaşandığını belirterek, “Koronavirüs salgını son bulana kadar mücadelemiz devam edecek. Kısa sürede az hasarla bu dönemi atlatmak için bu bayram da kalben yakın mesafe olarak uzak duralım” dedi.

Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, bayram sevincinin bu yıl ikinci kez pandemi gölgesinde yaşandığını belirterek, “ Koronavirüs salgını son bulana kadar mücadelemiz devam edecek. Kısa sürede az hasarla bu dönemi atlatmak için bu bayram da kalben yakın mesafe olarak uzak duralım” dedi.

ATO Başkanı Baran, Kurban Bayramı nedeniyle yayımladığı mesajında, bayramların sevgi, hoşgörü, birlik, beraberlik ve dayanışma duygularının güçlendiği özel günler olduğunu belirterek, “Kurban Bayramı’nın tüm dünyada koronavirüs başta olmak üzere salgın hastalıkların ve her türlü terörün sona erdiği, insanlığın barış ve hoşgörü içinde yaşadığı günlere vesile olmasını diliyorum” dedi.

Koronavirüs salgınını en kısa sürede atlatmak için hijyen tedbirlerine kararlılıkla ve kesintisiz biçimde uymak gerektiğini hatırlatan Baran, sözlerini şöyle sürdürdü:

 “Bu yıl tedbirimizi elden bırakmadan, israf etmeden, paylaşarak, bölüşerek daha güçlü manevi duygularla idrak edeceğimiz bir bayram daha yaşayacağız. Koronavirüs salgını son bulana kadar mücadelemiz devam edecek. Kısa sürede az hasarla bu dönemi atlatmak için bu bayramda da kalben yakın, mesafe olarak uzak durmamız gerektiğini hatırlatmak istiyorum. Vatandaşlarımızın tedbirli şekilde ekonomik ve sosyal hayatına dönerek, ülkemizin bu zor günleri bir an önce atlatmasına katkı sağlamasını temenni ediyorum. Bu vesileyle başta kahraman şehitlerimizin aileleri olmak üzere gazilerimiz, bayramı görevleri başında kutlayan askerimiz, çalışarak, üreterek ekonomiye katkı sunan tüm çalışanlarımız,   milletimiz ve İslam âleminin bayramını kutluyorum”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.