Müge Anlı'daki Miraç Çiçek bulundu mu?

Müge Anlı'daki Miraç Çiçek bulundu mu?
Müge Anlı'nın programında aranan Miraç Çiçek tam 32 gündür kayıp… 3 yaşındaki Miraç, annesi ile birlikte Diyarbakır'da ikamet eden anneannesini ziyarete gitmiş ve orada kaybolmuştu. Peki, Miraç Çiçek’e ne oldu? Miraç Çiçek olayındaki son durum ne?Müge Anlı'daki Miraç Çiçek bulundu mu? sorusunun cevabı haberimizde…

Geçtiğimiz Kurban Bayramı’nda ailesi ile birlikte Diyarbakır'da ikamet eden anneannesini ziyarete giden 3 yaşındaki Miraç Çiçek bir anda ortadan kayboldu. Yaklaşık bir aydır oğullarından haber alamayan aile, Miraç'ı bulmak umudu ile Müge Anlı’ya başvurdu.

Bayram ziyareti için anneannesinin Diyarbakır'da bulunan Dicle ilçesine gelen Miraç Çiçek,evin önünde oyun oynarken kayboldu. Yaklaşık 1 aydır kayıp olan Miraç ile ilgili önemli gelişmelerin yaşandığı programda zaman zaman hararetli tartışmalarda yaşanıyor. Müge Anlı'daki Miraç Çiçek bulundu mu? sorusu en çok merak edilen soruların başında geliyor. Konu ilgili yaşanan gelişmeler haberimizin detaylarında...

MİRAÇ ÇİÇEK BULUNDU MU?


Miraç'ı en son gördüğü öne sürülen Nihat Çiçek, programın canlı yayınına telefonla bağlanarak Miraç ile Ramazan'ın aynı yöne gittiğini belirtti. Aynı yönde ilerledikten sonra Miraç'ın yol ayrımında Ramazan'ın yanından ayrılmış olabileceğini ileri sürdü.

Diğer görgü tanıklarının aktarmış olduğu bilgilere göre Miraç'ın kaybolduğu yerde bulunan beyaz arabanın şüpheli olduğu ileri sürüldü.

m2-1-eprb-cover.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.