Kuaförüm Sensin Duygu Ekinci kimdir? Kaç yaşında, sevgilisi var mı? Instagram hesabı ne?

Kuaförüm Sensin Duygu Ekinci kimdir? Kaç yaşında, sevgilisi var mı? Instagram hesabı ne?
Kuaförüm Sensin Duygu Ekinci kimdir? Show Tv'nin sevilen yarışma programı Kuaförüm Sensin yarışmacılarından Duygu Ekinci izleyiciler tarafından merak konusu oldu. Gündüz kuşağının reyting rekortmeni olan Kuaförüm Sensin yarışmasının yarışmacısı Duygu Ekinci'yi sizler için araştırdık. Kuaförüm Sensin Duygu Ekinci kimdir? Kaç yaşında, sevgilisi var mı? Instagram hesabı ne?

Kuaförüm Sensin Sensin Duygu Ekinci kimdir? Show Tv ekranlarında yayınlanan ve beğeniyle izlenen yarışma programı Kuaförüm Sensin'de yarışan Duygu Ekinci programın izleyicileri tarafından oldukça merak ediliyor. Tarzı ve tavrı ile dikkatleri üzerine çeken yarışmacı hakkında merak edilenleri sizler için araştırdık. Kuaförüm Sensin Duygu Ekinci kimdir? Kaç yaşında, sevgilisi var mı? Instagram hesabı ne? sorularının cevabını haberimizin devamında bulabilirsiniz. İşte detaylar...

Show Tv'nin sevilen yarışma programı Kuaförüm Sensin'in iki yeni modelinden biri olan Duygu Ekinci daha önce televizyon ekranlarında kendini göstermişti. Münevver Ergün, Bersu Üstündağ ve Feride Hüseyinova'nın olduğu haftada İsmihan Çetin ve Abdullah Sezer'in modeli olarak yarışmıştı. Şimdi ise Aslı Yazar ve Taner Güneri'nin ekibinde yer alacak. Yarışmacının Annesi Arap asıllı, babası İzmirli. Modellik ve estetisyenlik yapıyor. Ataşehir'de bir salon işletiyor. Uzman estetiysen belgesine sahip. Yunanistan, Almanya ve Fransa gibi birçok ülkede mesleği eğitimler aldı.

duygu-5-6bfn-1598872303.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.