Doya Doya Moda 1 Eylül günün birincisi kim oldu? Neler yaşandı?

Doya Doya Moda 1 Eylül günün birincisi kim oldu? Neler yaşandı?
Doya Doya Moda 1 Eylül günün birincisi kim oldu? Neler yaşandı? Sevilen yarışma programı doya Doya Moda'da yaza veda partisi konseptleri yarıştı. Reyting rekortmeni program Doya Doya Moda 1 Eylül günün birincisi kim oldu? Neler yaşandı? İşte detaylar...

Doya Doya Moda 1 Eylül günün birincisi kim oldu? Neler yaşandı? Sevilen yarışma programı doya Doya Moda'da yaza veda partisi konseptleri yarıştı. Reyting rekortmeni program Doya Doya Moda 1 Eylül günün birincisi kim oldu? Neler yaşandı? İşte detaylar..

Seivlen yarışma programı Doya Doya Moda'da haftanın finalinde bir yarışmacı en düşük puanları alması nedeni ile eleniyor. Pazartesi günleri ise elenen yarışmacının yerine yeni bir yarışmacı giriyor vPeki Doya Doya Moda 1 Eylül günün birincisi kim oldu? Doya Doya Moda 1 Eylül günün birincisi kim oldu? Neler yaşandı?


Gündüz kuşağının en sevilen programı olan Doya Doya Moda'da Hergün farklı konseptle yarışan yarışmacılar bugün de en yüksek puanı alabilmek için yine kıyasıya yarıştı. Yarışmacılar hafta içi 5 puan Cuma günleri ise 10 puan üzerinden değerlendirilmekte. Doya Doya Moda 1 Eylül günün birincisi açıklandığında haberimizde yer alacaktır.

doya-doya-moda-3-a5uu.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.