Müge Anlı'da şok olay! 92 Yaşındaki Gülsüm Çınar'ın öldürülme sebebi miras mı?

Müge Anlı'da şok olay! 92 Yaşındaki Gülsüm Çınar'ın öldürülme sebebi miras mı?
Müge Anlı'da şok olay! 92 Yaşındaki Gülsüm Çınar'ın öldürülme sebebi miras mı? ATV'nin sevilen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert tüm heyecanıyla devam ediyor. 92 yaşında öldürülen Gülsüm Çınar'ın öldürülmesi ile ilgili şok bir gelişme yaşandı. Müge Anlı'da şok olay! 92 Yaşındaki Gülsüm Çınar'ın öldürülme sebebi miras mı? İşte detaylar...

Müge Anlı'da şok olay! 92 Yaşındaki Gülsüm Çınar'ın öldürülme sebebi miras mı? ATV ekranlarının beğeniyle takip edilen programı Müge Anlı'da Gülsüm Çınar dosyası ele alındı. Bundan 4 yıl önce polis tarafından yetersiz görülüp kapatılan davada yaşananlar neydi? Ömer Çınar tarafından tekrar açılan davada 92 yaşındaki Gülsüm Çınar'a ne olduğu araştırılmakta. Müge Anlı'da tekrar ele alınan olay ile ilgili Ömer Çınar teyzesi Ayşe ve Kocasından şüphelendiğini belirtti.

Yapılan iddialara göre Ayşe'nin kocasının baldızının kızı ile ilişki yaşadığı ve Ayşe'nin de onları yatakta bastığı ifade ediliyor.

Müge Anlı'da şok olay! ''Yeğenim Eşime Büyü Yaptı''

Ayşe Hanım'ın ifadelerine göre yeğeni Nazan eşine büyü yapıp onu kandırmış. Bu iddianın ardından yayına daha sonra bağlanan diğer kız kardeşi ise Ayşe'nin yalan söylediğini ve kocası ile yeğenini yatakta bastığını söylediğini iddia etti.

Ali Çınar'ın iddiasına göre 92 yaşındaki Gülsüm Çınar'a ait 500.000 TL değerinde bir ev var ve Gülsüm Çınar bu yüzden öldürüldü. Yaşanan bu gelişmelerden sonra Gülsüm Çınar'ın 2 kızı ve damadından şüpheleniliyor.

maxresdefault.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.