Son dakika! Ali Babacan hastaneye kaldırıldı!

Son dakika! Ali Babacan hastaneye kaldırıldı!
Son dakika! Koronavirüs tedavisi gören Ali Babacan hastaneye kaldırıldı! Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda eşi ve oğlunun iyileştiğini ancak kendisinin şikayetlerinin devam ettiğini bu sebeple doktor tavsiyesi ile hastaneye yatması gerektiğini duyurdu.

Son dakika! Koronavirüs tedavisi gören Ali Babacan hastaneye kaldırıldı! Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda eşi ve oğlunun iyileştiğini ancak kendisinin şikayetlerinin devam ettiğini bu sebeple doktor tavsiyesi ile hastaneye yatması gerektiğini duyurdu. 

İlaç tedavisi bitene kadar hastanede yatacağını belirten Babacan, “Bugün COVID-19’la 8. günümüz. Çok şükür eşim Zeynep ve oğlumuz Emir iyileştiler. Evde kontrol ve karantina altındalar. Benim genel durumum iyi, ancak bazı şikayetlerim devam ediyor. Doktorum tavsiyesine uyarak, ilaç tedavim bitene kadar yakın izlem ziyaret hastanede olacağım.'' dedi.

Ayrıca ''Bir kez daha sizden COVID-19’u çok ciddiye almanızı, hastalıktan korunmak ve çevrenizdekileri korumak için azami özeni göstermenizi rica ediyorum. Büyük fedakarlıklar gösteren tüm sağlık çalışanlarımıza ve bize geçmiş olsun dileklerini ileten herkese tekrar teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

ali-babacan-1598965525.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.