Müge Anlı'daki Gülsüm Çınar olayında şok açıklama! ''Erkektir yapar, muska bozulur geçer''

Müge Anlı'daki Gülsüm Çınar olayında şok açıklama! ''Erkektir yapar, muska bozulur geçer''
Müge Anlı'daki Gülsüm Çınar olayında şok açıklama! ''Erkektir yapar, muska bozulur geçer'' Atv'nin ilgiyle takip edilen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert'te şok sözler! Gülsüm Çınar olayının ele alındığı programda çok ilginç detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Son bölümde sarfdeilen sözler ise Türkiye gündemine bomba gibi düştü. Müge Anlı'daki Gülsüm Çınar olayında şok açıklama! ''Erkektir yapar, muska bozulur geçer'' İşte detaylar...

Gülsüm Çınar'ın kızı Ayşe Avcı, eşiyle yeğeninin "şeytana uymuşlar" yapmışlardır dediği sözler bütün stüdyoyu şoka uğrattı. Ayşe Avcı kadınlar namusunu daha çok korumalı dedi. "Erkek bayanı zorla tutamaz ama bayan isterse jandarmaya gider şikayetçi olurdu" dedi. Eşinin özür dilemesi üzerine eşini affeden ve şok sözlere devam eden kadın çok büyük tepki aldı.

Sabah 05:00'da  kalkıp çay içmeye baldızının evine giden Mustafa Avcı'nın durumunu garip bulan Müge Anlı, bu durumu kadına yönelttiğinde cevap olarak garip olmadığı ve normal yanıtını aldı.

Yapılan iddialara göre Ayşe Avcı'nın Mustafa Avcı ile cinayete şahit oldukları için birlikte oldukları ve sustukları düşünülüyor.

"Ahlak ahlaktır. Namus Namustur. Bunun kadını erkeği yoktur!"

"Erkek hata yapabilir ama kadın yapamaz" sözleri bütün stüdyoyu şok etti. Müge Anlı Ayşe Avcı'nın kadının namusu açıklamasına sinirlenip "Ahlak ahlaktır namus namustur bunun kadını erkeği yoktur" diye yanıt verdi.

muge-3-ezf2-cover.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.