Sen Çal Kapımı Antalya'da hangi otelde çekildi? İşte çok merak edilen o otel!

Sen Çal Kapımı Antalya'da hangi otelde çekildi? İşte çok merak edilen o otel!
Sen Çal Kapımı Antalya'da hangi otelde çekildi? İşte çok merak edilen o otel! Fox Tv erkanlarından yayınlanan ve büyük beğeni ile izlenen reyting canavarı dizi Sen Çal Kapımı, konusu ve oyuncuları kadar mekanları ilede dikkat çekiyor. Hal böyle olunca dizinin çekildiği otelde insanlar tarafından merak edip sorgulatılıyor. Sen Çal Kapımı Antalya'da hangi otelde çekildi? İşte çok merak edilen o otel! İşte detaylar...

Sen Çal Kapımı Antalya'da hangi otelde çekildi? İşte çok merak edilen o otel! FOX TV ekranlarında yayınlanan ve büyük beğeni ile izlenen Sen Çal Kapımı dizisinin hangi otelde çekildiği merak konusu oldu. Sen Çal Kapımı Antalya'da hangi otelde çekildi? İşte çok merak edilen o otel!

Sen Çal Kapımı dizisinin Antalya çekimleri dizinin fanatikleri tarafından büyükilgi ile takip edildi. Altan Dönmez'in yönettiği ve Ayşe Üner Kutlu’nun senaryosunu yazdığı “Sen Çal Kapımı” dizisi bölüm çekimleri için Antalya’da bir oteli tercih etti.

Başladığı ilk günden beri reyting rekorları kıran dizinin başrolleri Kerem Bürsin ve Hande Erçel Antalya’da ki çekimler esnasında bol bol fotoğraf çektirdi. Bige Önal, Anıl İlter, Çağrı Çıtanak, Başak Gümülcenioğlu’nun da eşlik ettiği Antalya macerasında oyuncular çok keyifli dakikalar geçirdi. Sen Çal Kapımı dizisinin Antalya'da bulunan ''Azumare Lounge Side'' otel de çekildiği öğrenildi. 

a2-1-uzqo-cover.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.