Sincan Belediyespor Kulübü AKP, MHP, CHP ve İyi Parti grubuna iade-i ziyaret gerçekleştirdi

Sincan Belediyespor Kulübü AKP, MHP, CHP ve İyi Parti grubuna iade-i ziyaret gerçekleştirdi
Ankara Süper Amatör Ligi’ni lider tamamlayan Sincan Belediyespor, iade-i ziyaretlere devam ediyor. Sincan Belediyespor Kulübü Başkanı Süleyman Tarman, Sincan Belediyespor Kulübü Başkan Yardımcısı Mustafa Kurt ve Spor Kulübü yöneticisi Nurol Erdiren; Sincan Belediyesi AK Parti, Milliyetçi Hareket Partisi, Cumhuriyet Halk Partisi ve İyi Parti grubuna iade-i ziyaret gerçekleştirdi. Grup Başkanları ve üyelerine forma hediye edildi.

Ankara Süper Amatör Ligi’ni lider tamamlayan Sincan Belediyespor, iade-i ziyaretlere devam ediyor. Sincan Belediyespor Kulübü Başkanı Süleyman Tarman, Sincan Belediyespor Kulübü Başkan Yardımcısı Mustafa Kurt ve Spor Kulübü yöneticisi Nurol Erdiren; Sincan Belediyesi AK Parti, Milliyetçi Hareket Partisi, Cumhuriyet Halk Partisi ve İyi Parti grubuna iade-i ziyaret gerçekleştirdi. Grup Başkanları ve üyelerine forma hediye edildi.

Kulüp Başkanı Süleyman Tarman ve yönetim kurulu üyeleri öncelikle Sincan Belediyesi AK Parti Grup Başkan Vekili Yasemin Çelik’i ziyaret ederek teşekkür etti. Sincan Belediyespor’u tebrik eden Çelik de desteklerinin devam edeceğini vurguladı.

Ardından Cumhuriyet Halk Partisi, İyi Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi grubuna da teşekkür ziyareti gerçekleştirildi.

Milliyetçi Hareket Partisi Grup Başkanvekili Hamdi Yılmaz bundan sonraki sezonda Sincan Belediyespor’a başarı diledi. Milliyetçi Hareket Partisi grubu olarak Sincan Belediyespor’a tam destek verdiklerini ifade eden Yılmaz, “İnşallah 3. Ligde de Sincan Belediyespor’u görürüz” temennisinde bulundu.

Sincan Belediyespor; sezonu 22 maçta 20 galibiyet ve 2 beraberlikle namağlup bitirerek şampiyonluk kupasını kaldırdı, oynanan maçlarda rakip filelere 67 gol atıp kalesinde sadece 12 gol görerek en çok gol atan ve en az gol yiyen takım olarak adını yazdırdı.

Sincan Belediyespor önümüzdeki sezon Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek. Sincan Belediyespor’un hedefi ise direkt 3. Lige çıkmak.  Aynı teknik ekiple yoluna devam edecek olan Sincan Belediyespor, mevcut oyuncu kadrosuna yapacağı takviyelerle önümüzdeki sezona bomba gibi girmeyi planlıyor.

attachment-28895-1-0ef09593094c97f17157fb09e97f6ac2-1599732803.jpeg

attachment-28895-0-0ef09593094c97f17157fb09e97f6ac2-1599732803.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.