Müge Anlı 4 Ocak 2021 Pazartesi Neler Yaşandı!

Müge Anlı 4 Ocak 2021 Pazartesi Neler Yaşandı!
Türkiye’nin gündemini belirleyen çarpıcı olayları ekrana taşıyan Müge Anlı İle Tatlı Sert programı reyting rekorları kırmaya devam ediyor. Şüpheli kayıp ve cinayetlerin ekrana geldiği programda araştırmacı gazeteci Müge Anlı ve ekini bu sezonda titizlikle çalışıyor. İlgi ile takip edilen program hafta içi her gün saat 10.00’da canlı yayın ile ATV ekranlarında izleyicisi ile buluşuyor.

Müge Anlı İle Tatlı Sert 31 Aralık 2020 Neler Oldu?

Müge Anlı İle Tatlı Sert programı geçen haftanın son yayını ile 31 Aralık Perşembe günü ekrana geldi. 1 Ocak Cuma günü Yılbaşı sebebi ile ekrana gelmeyen program geçen haftanın son bölümünde yine birbirinden çarpıcı olayları ekrana taşıdı. Müge Anlı İle Tatlı Sert programının ekrana gelen son bölümünde şüpheli kayıp olayları ile ilgili yeni gelişmeler seyirciye aktarıldı.

Müge Anlı İle Tatlı Sert programının son bölümünde haftalardır programın çarpıcı gündemlerinden olan Hamdi Kılıç’ın şüpheli kaybı yeniden ekrana geldi. Jandarma tarafından aranmaya devam eden Hamdi Kılıç olayı ile ilgili ortaya çıkan yeni gelişmeler ekrana geldi. Programın son bölümünde ele alınan diğer konu ise Aylin Sözer cinayeti oldu. Kendisini mesleğine adamış bir akademisyen olan Aylin Sözer’in öldürülmesi ile ilgili ayrıntılar 31 aralık bölümümde konuşuldu. Müge Anlı’nın diğer gündemi ise yıllar önce kızını ve oğlunu pazarda bırakıp giden Hakan Küçükboğa oldu. Yıllar önce çocuklarını bırakan Hakan Küçükboğa’nın hikayesi ekrana geldi. Müge Anlı’da 4 çocuk annesi kayıp kadın da gündem olmaya devam etti. Erkek arkadaşı ile buluşmaya giden ve geri dönmeyen kadının nerede olduğu merak ediliyor.

Müge Anlı İle Tatlı Sert 4 Ocak Gündemleri Neler Olacak?

Müge Anlı İle Tatlı Sert programının ekrana gelen son bölümünün ardından bu haftanın ilk yayınında hangi konuların ele alınacağı merak konusu oldu. Hamdi Kılıç olayı ile ilgili yeni gelişmelerin ekrana geleceği programda Hakan Küçükboğa’nın çocukları ile ilgili ayrıntılar da ekrana gelecek. Müge Anlı İle Tatlı Sert programı canlı yayın ile bugün saat 10.00’da ATV’de.

hqdefault-1609745647.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.