Müge Anlı'da Kadına Şiddet Olayı! Mahkemeden İlk Karar Çıktı…

Müge Anlı'da Kadına Şiddet Olayı! Mahkemeden İlk Karar Çıktı…
ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında günden güne yeni olaylar yaşanıyor. Bu olaylar beraberinde yeni gelişmeleri getirerek programın izleyici kitlesi üzerinde büyük bir şok etkisi yaratıyor. Müge Anlı’nın bugün yayınlanan yeni bölümünde uzun süredir gündemde olan bir konu ele alındı. Kocasından sokak ortasında ve 5 yaşındaki çocuğunun yanında şiddet gören kadının kız kardeşi canlı yayına geldi.

Samsun’da yaşanan olaya değinen Müge Anlı, “Ayrıldığın eşin, bitmiş gitmiş. Yerlerde tekmeleyerek döven bir adam ve yanında 5 yaşında çocuk. Hadi kadına yaptığına utanmıyorsun da orada ki çocuğun gözü önünde annesini öldüresiye tekmeliyor ve dövüyorsun. Bu neyin öfkesi neyin kini? Anlamak mümkün değil. Zaten boşanmış gitmişsin!” sözlerini dile getirdi. Eski kocası tarafından dövülen kadının kardeşi canlı yayında son derece çarpıcı açıklamalarda bulundu.

24 yaşındaki Emre, 5 yaşındaki kızının gözü önünde 3 yıl önce ayrıldığı eşini sokak ortasında dakikalara darp etti. Sosyal medyaya düşen bu görüntüler ise tüm Türkiye’yi ayağa kaldırdı. Saldırgan eski eş tutuklanmasının ardından kendisini savunmak için polise, “Kızımı teslim alırken bana ‘sana bir daha kızımı göstermeyeceğim’ gibi şeyler söyledi. Bir anda gözüm döndü ve sinir krizi geçirmişim. Olaydan sonra çevredekiler beni darp etti. Kimlikleri belli olursa hepsinden şikayetçi olacağım!” ifadesini verdiği ortaya çıktı.

Kafa travması geçiren ve hastanede olan genç anne, “Daha önceden de şikayetçi olmuştum zaten. Dışarı çıkmasını istemiyorum, hep içeride kalsın!” sözlerini dile getirdi. Mahkemeden ilk karar çıktı ve kararın ardından seyirci darp eden adamın daha fazlasını hak ettiğini söyledi. Darp edilen kadının kız kardeşi ise olay hakkında açıklama yaptı.

Samsun’da Darp Edilen Kadının Kız Kardeşi Konuştu!

Samsun’da darp edilen genç annenin kız kardeşi yayına gelerek olay hakkında açıklamalarda bulundu. Genç kız, “ Yeni başlamadı. Çok uzun zamandır uğraşıyoruz. İlk aldığımız darp raporu da değil ve ilk kez de şiddete uğramıyor. Defalarca şikayetçi olduk. Bundan bir öncekinde yine gözünü açamıyordu, gözü kapanmıştı. Uzaklaştırma vermişlerdi, uzaklaştırma da yeni bitti denilebilir!” sözlerini dile getirdi.

Ablasının yaşadıklarına dayanamadığını söyleyen genç kız, “Şiddetli geçimsizlikten dolayı boşandılar. Ablamın kızı Eslem babasına çok düşkündü. Ablam kızını babasından almaya gitti. Alkol aldığını anlamış ablam ve tepki göstermiş. Buradan tartışma şiddetlenmiş!” ifadelerine yer verdi. Eski eşini darp eden adamın ‘kasten adam öldürme’ suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildiği söylendi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.