Yasak Elma'nın Cansu'su Paylaşımıyla Beğeni Topladı!

Yasak Elma'nın Cansu'su Paylaşımıyla Beğeni Topladı!
Yasak Elma dizisinin en sevilen oyuncularından biri olan Nilperi Şahinkaya, verdiği pozlarla yürekleri titretti! Sevilen oyuncu dizinin yayınlanan son bölümünde ekranlara ve karakterine veda etmişti. Terör estirerek diziye veda etmiş ve hayranlarını büyük bir şoka sokmuştu. Peki, Nilperi Şahinkaya nasıl paylaşımlar yaptı?

Sevilerek izlenen diziden kısa süre önce ayrılan Nilperi Şahinkaya, tam kapanma öncesinde soluğu Çeşme'de aldı. 17 gün boyunca Çeşme'de olacağı düşünülen güzel oyuncunun Çeşme'den ilk paylaşımları ise hayranlarını mest etti. Sütyensiz ve bikinili paylaşımlarına kısa sürede binlerce beğeni alan Şahinkaya yürekleri hoplattı. 

Diziye geçtiğimiz aylarda katılan Nilperi Şahinkaya, masum biri olarak görülmüştü fakat Yasak Elma gibi entrika dolu dizide hiçbir karakterin iyi olması mümkün değil. Sevilen oyuncun hayat verdiği Cansu Yıldırım adeta bela haline gelmişti. Diziden ayrılması özellikle Yasak Elma sevenleri tarafından sevinerek karşılanmıştı ama Nilperi Şahinkaya sevenleri diziden ayrılmasına üzülmüştü.

Önünde kediyle fotoğraf çekilen Nilperi Şahinkaya'nın spor yatığı anları fotoğraflayan kamera, güzel oyuncunun fiziğini de resmetti. Güzelliğiyle gözleri dolduran güzel oyuncunun sütyen giymediği ise gözlerden kaçmadı. İç çamaşırsız fotoğrafını cesurca sergileyen güzel oyuncu bir paylaşım daha yaptı!

Yeşilliklerin arasından paylaşım yapan güzel oyuncu, düzgün fiziğini bir kez daha ortaya koydu. Üzerine pembe bir gömlek giymiş olan güzel oyuncunun paylaşımlarına kısa sürede binlerce beğeni geldi. Sosyal medya kullanıcılarından "Aman Cansu Hanım, neler yapıyorsunuz" yorumlarını alan güzel oyuncu, magazin dünyasına bomba gibi bir giriş yaptı.

Nefesleri keserek güzelliğini bir kez daha ortaya koyan güzel oyuncu dikkatleri üzerine çekti. Sizler bu pozlar hakkında neler düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı bizlerle paylaşmayı unutmayınız!

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.