Diyanet'ten yeni dijital platform

Diyanet'ten yeni dijital platform
Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, içerisinde Kur’an-ı Kerim hatim ve meal setleri, yüzlerce kitap ve makale ile sesli ve görüntülü içeriklerin bulunduğu ‘diyanetyayinlari.gov.tr’ internet sitesinin yayına başladığını duyurdu.

Diyanet İşleri Başkanlığı, içerisinde Kur’an-ı Kerim hatim ve meal setleri, yüzlerce kitap ve makale ile sesli ve görüntülü içeriklerin bulunduğu ‘diyanetyayinlari.gov.tr’ internet sitesini vatandaşların istifadesine sundu.

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, sitenin yayına başladığını sosyal medya hesaplarından, “Salgın sebebiyle evlerimize kapandığımız bu mübarek Ramazan günlerini daha değerli kılmak adına sesli, yazılı ve görüntülü olarak yüzlerce içeriğe ulaşabileceğiniz diyanetyayinlari.gov.tr web sitemizi istifadelerinize sunuyoruz.” ifadeleriyle duyurdu.  

Dini Yayınlar Genel Müdürlüğü'nce hazırlanan siteden, Kur’an-ı Kerim hatim ve meal setlerine, 64 tanesi seslendirilmiş farklı içerik ve formatlarda 300’ü aşkın erişilebilir e-kitaba, Diyanet İşleri Başkanlığı yayınlarından seçilmiş 138 makaleye ve farklı temalarda Diyanet TV’den seçilmiş 1000’den fazla kısa video içeriğine ulaşılabilecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.