Bakanlık ve Kurumlara Atamalar Resmi Gazete’ye Yayımlandı, İşte Detaylar...

Bakanlık ve Kurumlara Atamalar Resmi Gazete’ye Yayımlandı, İşte Detaylar...
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan kararlara göre, bazı bakanlık ve kurumlara ilişkin kararlar Resmi Gazete'den duyuruldu.

Bazı bakanlık ve kurumlara ilişkin atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre, Maden Tetkik ve Arama Genel Müdürlüğü'ne Yasin Erdoğan atanırken, Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü'ndeki Genel Müdür Yardımcısı İsmail Selay Mürey ile Yönetim Kurulu Üyesi Yunus Emre Ayözen görevden alındı ve yerlerine Fatih Çakmak getirildi.

Sosyal Güvenlik Kurumunda açık bulunan Yönetim Kurulu Üyeliğine Abdulkadir Bülent Aytaç, Elektrik Üretim A.Ş. Genel Müdürlüğünde açık bulunan Yönetim Kurulu Üyeliğine ise Zafer Sümengen atandı.

Diyanet İşleri Başkanlığında açıkta bulunan Muğla İl Müftülüğüne Yaşar Çapçı, Kültür ve Turizm Bakanlığında açıkta bulunan Batman İl Kültür ve Turizm Müdürlüğüne Mehmet İhsan Aslanlı, Tekirdağ İl Kültür ve Turizm Müdürlüğüne de Ahmet Hacıoğlu getirildi. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Artvin İl Müdürü Hayri Yoloğlu görevden alınırken, açıkta bulunan Ağrı İl Müdürlüğüne ise Şükrü Fatih Nurdağlı atandı.

Bu arada Tarım ve Orman Bakanlığı'nda açıkta bulunan 9. Bölge Müdürlüğü'ne Musa Kaya getirilirken, Adıyaman İl Tarım ve Orman Müdürü Adil Alan görevden alındı. Balıkesir İl Tarım ve Orman Müdürlüğü'ne Erkan Alkan, Edirne İl Tarım ve Orman Müdürlüğü'ne Atilla Bayazıt, Eskişehir İl Tarım ve Orman Müdürlüğü'ne Ender Muhammed Gümüş, Karaman İl Tarım ve Orman Müdürlüğü'ne de Yusuf Şahinbaş atandı.

Söz konusu kararlar ulaşmak için tıklayabilirsiniz

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.