Ankara Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'nden Vali Şahin'e Ziyaret!

Ankara Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'nden Vali Şahin'e Ziyaret!
ANKESOB Başkanı Mehmet Yiğiner, beraberinde ANKESOB yöneticilerinden oluşan heyetle birlikte 34. Ahilik Haftası Kutlamaları çerçevesinde Ankara Valisi Vasip Şahin'i makamında ziyaret etti. İşte detaylar...

ANKESOB Başkanı Yiğiner'den Vali Şahin'e Ahilik Ziyareti

Ahi Evran-ı Veli’yi anmak ve onun ilkelerini yaşatmak amacıyla bu yıl 34'ncüsü kutlanan Ahilik Haftası vesilesiyle Ankara Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ANKESOB) Başkanı Mehmet Yiğiner, ANKESOB Yöneticileri ile birlikte Ankara Valisi Vasip Şahin'i ziyaret etti. Valilik makamında gerçekleşen ziyarete Ankara Ticaret İl Müdürü Yavuz Karaer de eşlik etti.

Ziyarette ANKESOB Başkanı Mehmet Yiğiner, esnaf ve sanatkarlara vermiş oldukları destekten dolayı Ankara Valisi Vasip Şahin'e teşekkür ederek, çiçek takdim etti. Yiğiner, Vali Şahin'e 34. Ahilik Haftası Kutlamaları kapsamında  gerçekleştirilen etkinlikler hakkında bilgi verdi.

ANKESOB Başkanı Yiğiner ve beraberindeki heyetin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Ankara Valisi Vasip  Şahin, Ahilik Haftası'nın verimli geçmesi temennisi ile Ahilik kültürünün gelecek nesillere aktarılmasının önemine vurgu yaptı. Vali Şahin, "Öncelikle Ahilik Haftanız kutlu olsun. Hepiniz hoş geldiniz. Ekonominin temel taşı esnaf ve sanatkarlarımız, devletine yük olmadan kendisinin geçimini sağlamasının yanı sıra istihdam yaratır, vergisini verir, üretimde ve ticarette  ülkemize değer katar. Ahiliğin zengin değerlerini hem günümüze uyarlayarak yaşatmalıyız hem de gelecek kuşaklara  aktarmalıyız. Ben de esnaf  aileden gelen biri olarak ülkemize katma değer katan tüm esnaf ve sanatkarlarımıza teşekkür ediyor, hayırlı ve bereketli bol kazançlar diliyorum. 34. Ahilik Haftası tüm esnaf ve sanatkarlarımıza hayırlara vesile olsun." dedi

Ziyaretin devamında esnaf ve sanatkarları ilgilendiren konular üzerine yapılan karşılıklı değerlendirmelerin ardından ANKESOB Başkanı Mehmet Yiğiner, Ankara Valisi Vasip Şahin'e, gösterdiği yakın ilgi ve alaka için memnuniyetini dile getirerek, teşekkür etti. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.