Bakan Süleyman Soylu'dan Başkan Ertuğrul Çetin'e Teşekkür Belgesi

Bakan Süleyman Soylu'dan Başkan Ertuğrul Çetin'e Teşekkür Belgesi
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun, Karadeniz, Akdeniz ve Ege bölgelerinde yaşanan afetlerde Pursaklar Belediyesinin tüm imkânlarını seferber eden Başkan Ertuğrul Çetin başta olmak üzere belediye ekiplerine teşekkür belgesi gönderdi.

Bakan Süleyman Soylu'dan Başkan Ertuğrul Çetin'e Teşekkür Belgesi. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun, Karadeniz, Akdeniz ve Ege bölgelerinde yaşanan afetlerde Pursaklar Belediyesinin tüm imkânlarını seferber eden Başkan Ertuğrul Çetin başta olmak üzere belediye ekiplerine teşekkür belgesi gönderdi.

 

Ülkemizde peş peşe yaşanan yangın ve sel felaketlerinin ardından afet bölgelerine giderek vatandaşların yaralarını saran olan Pursaklar Belediyesi ekiplerinin yürüttüğü başarılı çalışmalar İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tarafından büyük takdir gördü.

Bu kapsamda İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Batı Karadeniz'de meydana gelen sel felaketinde dayanışmanın en güzel örneği sergilenerek yaraların el birliği ile sarılması için bölgede yürütülen çalışmalardan dolayı Pursaklar Belediye Başkanlığına Teşekkür Belgesi gönderdi.

‘‘Teşekkür belgesini bütün Pursaklar halkı adına aldık’’

Pursaklar Belediyesi olarak üzerine düşen görevi yerine getirdiklerini belirten Başkan Ertuğrul Çetin; "Afet bölgelerinde yaptığımız çalışmalar için İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu beyefendinin göndermiş olduğu teşekkür belgesini bütün Pursaklar halkı adına aldık. Allah her türlü afetten, beladan ülkemizi korusun" dedi.

3568664.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.