Adım Farah 1.Bölüm Full İzle! 1 Mart 2023 Adım Farah İlk Bölüm HD Tek Parça Youtube İzle! Adım Farah 2.Bölüm Fragmanı İzle!

1 Mart Çarşamba Günü İlk Bölümü İle Fox TV Ekranlarında İzleyici Karşısına Çıkan Adım Farah Dizisi İlk Bölüm İzlenme ve 2.Bölüm Fragman Linki Haberimizde.

Adım Farah 1.Bölüm Fox TV İzle! TIKLAYINIZ

Adım Farah Dizisinin Konusu; Ülkesinden kaçmak zorunda kalan ve oğluyla birlikte yasa dışı bir şekilde yaşam mücadelesi veren Farah ( Demet Özdemir), meçhul bir cinayetin ve aynı gece tanıştığı Tahir Lekesiz (Engin Akyürek) ile yaşadıkları hayatı konu alıyor.

Adım Farah 1.Bölüm ÖZETİ! Son Bölümde Ne Oldu?

Farah, altı yıl önce hamile olduğunu öğrendiği için İran'dan Fransa'ya kaçtığında İstanbul'da kalmak zorunda kalan 28 yaşındaki İranlı bir kadın. Gerçek mesleği cerrahlık olmasına rağmen kaçak göçmen olarak yaşıyor ve İstanbul'da temizlikçi olarak çalışıyor. Oğlu Kerimşah'ın bağışıklık sistemini çok zayıflatan ve kısır bir ortamda yaşamasını gerektiren, nadir görülen bir Rastin Pakhanad hastalığı vardır. Farah, doktorluk eğitimi almış olmasına rağmen Kerimşah'ın tedavisi için para kazanmak için temizlikçi olarak çalışmaktadır. Hayattaki amacı oğluna normal bir hayat sağlamaktır.

Farah bir gece bir mekanı temizlerken tesadüfen trajik bir olaya tanık olur ve yasadışı faaliyetlere bulaşmış bir aile şirketinin üst düzey üyelerinden Tahir Lekesiz ile karşı karşıya gelir. Tahir, sadakatini, çocukken hayatını kurtaran ve büyüten patronuna borçludur. Ancak o gece Tahir kendini beklenmedik bir durumun içinde bulur ve masum bir kadın ve çocuğun akıbetiyle ilgili bir karar vermesi gerekir.

Farah sessiz kalmakla adalet aramak arasında kalırken Tahir, bir kadın ve çocuğunun kaderi hakkında zor bir karar vermek zorunda kalır. Farklı geçmişlerine ve karşılaştıkları tehlikeye rağmen yolları kesişen Farah ve Tahir'in yolları, birbirlerine karşı hissettikleri ve kendilerini içinde buldukları tehlikeli durumla sınanır.

Adım Farah 2.Bölüm Fragman

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.