Adım Farah 4.Bölüm Full İzle! 22 Mart 2023 Adım Farah İlk Bölüm HD Tek Parça Youtube İzle! Adım Farah 5.Bölüm Fragmanı İzle!

1 Mart Çarşamba Günü İlk Bölümü İle Fox TV Ekranlarında İzleyici Karşısına Çıkan Adım Farah Dizisi 4.Bölüm İzlenme ve 5.Bölüm Fragman Linki Haberimizde.

Adım Farah 4.Bölüm Fox TV İzle! TIKLAYINIZ

Adım Farah Dizisinin Konusu; Ülkesinden kaçmak zorunda kalan ve oğluyla birlikte yasa dışı bir şekilde yaşam mücadelesi veren Farah ( Demet Özdemir), meçhul bir cinayetin ve aynı gece tanıştığı Tahir Lekesiz (Engin Akyürek) ile yaşadıkları hayatı konu alıyor.

Adım Farah 4.Bölüm ÖZETİ! Son Bölümde Ne Oldu?

Farah yerine Tahir'in tetiği çekmesi, Ağa ve Tahir arasında yepyeni bir soruna neden olur. Akrabalık bitti mi, husumet mi başladı? Ağa, emirlerine uymasının bedelini Tahir'e ağır bir şekilde ödetecektir. Farah'ın hayatta kalmak için Tahir'den başka güveneceği kimsesi yoktur.

Tahir, Farah ve Kerimşah'ı korusa da hiçbiri Kerimşah'ın Mehmet'e her şeyi anlattığını bilmez. Farah, Mehmet'in Kerimşah ile konuştuğunu öğrenince onu oğlundan uzak durması konusunda uyardı. Bu sırada Mehmed; Güvendiği Tahir'in geçmişini Farah'a delillerle anlatacak ve kendisi için doğru kararı vermesini isteyecektir.

Adım Farah 5.Bölüm Fragman

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.