Adım Farah 5.Bölüm Full İzle! 29 Mart 2023 Adım Farah İlk Bölüm HD Tek Parça Youtube İzle! Adım Farah 6.Bölüm Fragmanı İzle!

1 Mart Çarşamba Günü İlk Bölümü İle Fox TV Ekranlarında İzleyici Karşısına Çıkan Adım Farah Dizisi 5.Bölüm İzlenme ve 6.Bölüm Fragman Linki Haberimizde.

Adım Farah 5.Bölüm Fox TV İzle! TIKLAYINIZ

Adım Farah Dizisinin Konusu; Ülkesinden kaçmak zorunda kalan ve oğluyla birlikte yasa dışı bir şekilde yaşam mücadelesi veren Farah ( Demet Özdemir), meçhul bir cinayetin ve aynı gece tanıştığı Tahir Lekesiz (Engin Akyürek) ile yaşadıkları hayatı konu alıyor.

Adım Farah 5.Bölüm ÖZETİ! Son Bölümde Ne Oldu?

Tahir'in muhbirinden gelen güzel haberle Farah, Mehmet'in tanığı olmaktan vazgeçer. Mehmet'in Farah'tan ayrılmaya niyeti yoktur. Olayın ardından Ağa ve Tahir arasında büyük bir kavga çıkar ve Tahir için hem Farah'ı hem de kendisini korumak zorunda olduğu belirsiz bir süreç başlar. Farah'ın inatçılığını yenmek için güzelliği kullanamayacağını anlayınca; Mehmet oyunu daha çok oynamaya karar verdi.

Amacı, Farah'ı kovulacağına inandırmak ve onu ifade vermeye zorlamaktır. Olaylar geliştikçe Farah'ın sınır dışı edilme korkusu gerçek olacaktır. Tahir, Farah'ı kurtarmak için zamanla yarışmak zorundadır. Farah, Tahir'in çabalarıyla kurtarılabilirdi ancak bu tur, Tahir ve Farah'ın öngöremediği yeni sorunların önünü açmıştır.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.