Adım Farah 9.Bölüm Full İzle! 26 Nisan 2023 Adım Farah 9 Bölüm HD Tek Parça Youtube İzle! Adım Farah 10.Bölüm Fragmanı İzle!

1 Mart Çarşamba Günü İlk Bölümü İle Fox TV Ekranlarında İzleyici Karşısına Çıkan Adım Farah Dizisi 9.Bölüm İzlenme ve 10.Bölüm Fragman Linki Haberimizde.

Adım Farah 9.Bölüm Fox TV İzle! TIKLAYINIZ

Adım Farah Dizisinin Konusu; Ülkesinden kaçmak zorunda kalan ve oğluyla birlikte yasa dışı bir şekilde yaşam mücadelesi veren Farah ( Demet Özdemir), meçhul bir cinayetin ve aynı gece tanıştığı Tahir Lekesiz (Engin Akyürek) ile yaşadıkları hayatı konu alıyor.

Adım Farah 9.Bölüm ÖZETİ! Son Bölümde Ne Oldu?

Tahir, Farah ile aile olma yolundadır. Duygularınızı ifade etmek için iyi bir zaman. “Aşkı söyle, Farah'a yapılacak bir sürpriz, Farah'ı da şaşırtacaktır. Farah artık bir karar vermek zorundadır. Hem anne hem de eş olmayı kucaklamanın zamanı gelmiş olabilir.

Mehmet ve Tahir'in yolculuğunu bilmeseler de artık eskisi gibi olmayacaktır. İki kardeş birbirine düşman olabilir mi? Kardeş olduklarını bilseler öyle kalabilirler mi? Tahir hayatını toparlamaya çalışırken Mehmet başını kaldırmasına izin vermez. Çünkü artık kişiseldir. Siz Tahir'in geçmişini araştırırken Farah'ın bilmediği gerçekler ortaya çıkacaktır. Bu çocuk neden böyle yaşıyor? Gençliğinde ona ne oldu? Farah bu konuda ne hissedecek?

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.