Müge Anlı Tamamı Tek Parça 8 Ekim 2020 Perşembe ATV Canlı İzle!

Müge Anlı 8 Ekim canlı izle, Müge Anlı son bölüm izle araştırmalarını yapan kişiler, ekranların en sevilen programlarından Müge Anlı’ya ulaşmak istiyor. Haberimiz üzerinde gerek canlı yayın linklerine, gerekse program videolarına rahatlıkla ulaşabilirsiniz. Tam 15 sezondur büyük bir hızla devam eden Müge Anlı ile Tatlı Sert 8 Ekim canlı izle ve Müge Anlı son bölüm tek parça izle özelliğiyle; Müge Anlı’nın son programını görebilirsiniz.

Müge Anlı 8 Ekim Canlı İzle

Müge Anlı ve Tatlı Sert programı Türkiye'nin gündemini belirleyen olaylarla hafta içi her gün ekrana gelmeye devam ediyor. ATV  ekranlarının sevilen gündüz kuşağı programında her gün birbirinden çarpıcı konular ele alınıyor. Uzun yıllardır yayın hayatına devam eden programda kayıplar bulunuyor, şüpheli cinayetler çözülüyor. Ekranların en çok izlenen gündüz kuşağı programı Müge Anlı ile Tatlı Sert hafta içi her gün saat 10.0'da seyircisi ile buluşuyor.

Programında ele aldığı konularla gündem olan Müge Anlı sosyal sorumluluk projeleri ile de adından söz ettirmeye devam ediyor. Müge Anlı ve ekibi sır olmuş cinayetleri, kayıp olaylarını çözmek için her sezon olduğu gibi bu sezonda büyük bir emekle çalışmaya devam ediyor. Ekranların cesur sunucusu bugüne kadar 300'den fazla kayıp olayı ile birçok cinayeti açığa çıkardı.

Müge Anlı İle Tatlı Sert 7 Ekimde Neler Yaşandı?

Müge Anlı ile Tatlı Sert programının dün yayınlanan bölümünde 55 yıl önce evlatlık verilen Hülya Ertaş'ın ailesi ile buluşma hikayesi ekrana taşındı. Müge Anlı'ya ailesini aramak için gelen Hülya Ertaş, yayında annesi ile babası ile tanışmak istediğini söyledi. Annesi ve babası vefat etmiş olan kadın programda kız kardeşi ile bir araya geldi.

7 ekim programında tartışılan diğer bir gündem ise Nazmiye Oruçoğlu cinayeti oldu. Terkedilmiş bir minibüsün bagajında cesedi bulunan Nazmiye Oruçoğlu cinayetinde şüpheli olan Yüksel Yağcı ve Nazmiye Oruçoğlu'nun sevgilisi Erhan gözaltın alınmıştı. Yargılama sürecinde olan davanın ayrıntıları seyirci ile paylaşıldı.

Müge Anlı İle Tatlı Sert 8 Ekim Programı

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında ele alınan birçok gündemle ilgili gelişmeler ekrana yansıtılmaya devam ediyor. Müge Anlı'da son dönemin en çok konuşulan olaylarından kayıp Hasan Kiraz'a ne olduğu, evleneceğini düşündüğü kadın tarafından dolandırılan 19 yaşındaki Sabri Gezer'in iddiaları ve diğer gündemlerdeki gelişmeler bugünkü programda ATV ekranlarında konuşulacak. Müge Anlı ile Tatlı Sert programı birbirinden çarpıcı konularla hafta içi her gün saat 10.00'da ekranlarda olmaya devam ediyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.