Gelinim Mutfakta 549. Bölüm Canlı İzle! Gelinim Mutfakta 8 Ekim Günün Birincisi Kim Oldu?

Birçok seyirciyi ekranlara kilitleyen Gelinim Mutfakta yarışmasında her gün belirlenen bir yemek yarışmacılar tarafından yapılmaktadır. Hafta sonunda ise çeyrek altın o hafta içerisinde en çok puan alan yarışmacıya verilmektedir. Gelin ve kaynanaların yer aldığı yarışmanın keyfini çıkarmak istiyorsanız aşağıda yer alan kısma Gelinim Mutfakta 549. Bölüm canlı izle kısmından ulaşabilir ve reklamsız izleyebilirsiniz. İyi seyirler dileriz…

Gelinim Mutfakta 549. Bölüm Canlı İzle

Kanal D ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan Gelinim Mutfakta yarışması ilgi ile takip ediliyor. Ekranların en çekişmeli yarışmasında heyecan hız kesmeden devam ediyor. Onur Büyüktopçu'nun sunuculuğunu yaptığı yarışmada gelinler ve kaynanalar günün ve haftanın birincisi olmak için kıyasıya rekabet ediyor. Kanal D'de ekrana gelen program rekabet dolu bölümleri ile hafta içi her gün saat 13.15'te.

Onur Büyüktopçu'nun renkli sunumu ile izleyici ile buluşan programda her gün gelinler belirlenen yemeği en iyi şekilde yapmaya çalışırken, kaynanalar ise kendi gelinlerinin tabağını bulmaya ve yüksek puan vermeye çalışıyorlar. Gelinlerin mutfaktaki hünerleri ile en yüksek puanları almaya çalıştığı yarışmada günün birincisi çeyrek altın kazanırken, haftanın birincisi olan gelin ise 5 tane altın bileziğin sahibi oluyor. Birbirinden hırsla yarışmacıların mücadele ettiği programda hafta boyunca en düşük puanları alan isim ise haftanın finalinde yarışmaya veda ediyor.

Gelinim Mutfakta Yarışması 7 Ekim Çarşamba Puanları

Gelinim Mutfakta yarışmasında haftanın 3. günü performansları dün yayınlandı. Haftanın finaline yaklaşılırken gelinler Karadeniz yöresinden kırmızı lahana sarmasını hazırlamak için uğraştı. Kırmızı lahana sarması ile 7 Ekim'de en yüksek puanı alan yarışmacı ise Zeynep oldu. Günün birincisi olup çeyrek altın kazanan Zeynep 18 puan alırken, İlayda 17 puan ile 2. sırada yer aldı. Yarışmaya bu hafta katılan Aysun 13 puan aldı. Yarışmanın iddialı isimlerinden Ayşe ise 7 ekim çarşamba günü 12 puan alarak günü son sırada tamamladı.

Gelinim Mutfakta yarışmasında günün birincisi olmak çeyrek altın kazandırdığı gibi yarışmacıların elenme riskini de düşürüyor. Hafta boyunca alınan puanların final günü için önemli olduğu yarışmada bu hafta kimin eleneceği ise merak ediliyor.

Gelinim Mutfakta 8 Ekim Programı Puan Durumu Belli Mi?

Gelinim Mutfakta yarışmasının 8 Ekim perşembe programı bugün saat 13.15'te ekranlara gelecek. Haftanın finaline yaklaşırken, rekabetin de arttığı yarışmada 8 Ekim birincisi merak ediliyor. Gelinim Mutfakta yarışmasının 8 Ekim puanları henüz belli değil. Program yayınlandıktan sonra güncel puanlara haberimizden ulaşabilirsiniz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.