Müge Anlı Tamamı Tek Parça 9 Ekim 2020 Cuma ATV Canlı İzle!

Müge Anlı 9 Ekim canlı izle, Müge Anlı son bölüm izle araştırmalarını yapan kişiler, ekranların en sevilen programlarından Müge Anlı’ya ulaşmak istiyor. Haberimiz üzerinde gerek canlı yayın linklerine, gerekse program videolarına rahatlıkla ulaşabilirsiniz. Tam 15 sezondur büyük bir hızla devam eden Müge Anlı ile Tatlı Sert 9 Ekim canlı izle ve Müge Anlı son bölüm tek parça izle özelliğiyle; Müge Anlı’nın son programını görebilirsiniz.

Müge Anlı 9 Ekim Canlı İzle

ATV ekranlarının en çok izlenen gündüz kuşağı programı Müge Anlı ile Tatlı Sert hafta içi her gün seyircisi ile buluşmaya devam ediyor. Türkiye'nin gündemlerini belirleyen program seyirci tarafından ilgi ile takip ediliyor. Müge Anlı ve ekibi uzun yıllardır olduğu gibi yine titizlikle ekrana taşıdıkları dosyaları inceliyor. Gündüz kuşağının en sevilen programı Hafta içi her gün saat 10.00'da ATV ekranlarında yayınlanıyor.

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında sır olmuş cinayetler çözülüyor ve kayıplar bulunuyor. Birbirinden çarpıcı olayların arka planları bu programda konuşuluyor. Ekranların cesur sunucusu Müge Anlı bugüne kadar 300'den fazla kayıp olayını çözdü. Birçok cinayetin de aydınlatıldığı program tüm hızı ile ekranlara gelmeye devam ediyor. Türkiye'nin en güvenilir isimlerinden Müge Anlı imza attığı birçok sosyal sorumluluk projesi ile de adından bahsettirmeye devam ediyor.

Müge Anlı İle Tatlı Sert Programında  Dün Neler Oldu?

Müge Anlı İle Tatlı Sert programının 8 ekimde yayınlanan bölümünde yine birden fazla gündem ele alındı. Programın en çarpıcı gelişmelerinden biri ise Fatma Uyanık cinayetinin davasındaki yeni gelişme oldu. Karaman'da annesinin evinden çıkan ve o günden beri haber alınamayan Fatma Uyanık'ın bulunması için ailesi Müge Anlı'ya başvurmuştu. Programda açığa çıkarılan gelişmelerden sonra ise kadının tek şüphelisi Vahap Varlı gözaltına alınmıştı. Fatma Uyanık'ın cesedi bulunamasa da Vahap Varlı olay günü kadınla beraber olduğunu kabul etti. Yargılama sürecinde olan Vahap Varlı'ya üst mahkeme müebbet hapis cezası verdi. Kasten adam öldürmek ve kişiyi hürriyetinden yoksun bırakmak suçlarından yargılanan Vahap Varlı'nın cezası onaylandı. Müge Anlı 8 ekim programında katil zanlısının onaylanan cezasını seyirci ile paylaştı.

Müge Anlı İle Tatlı Sert 9 Ekim

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında mevcut gündemlerdeki gelişmeler bugün de konuşulmaya ve araştırılmaya devam ediyor. Programın önemli gündemlerinden kayıp Hasan Kiraz vakası ve diğer olaylarda yaşanan gelişmeler ile Müge Anlı ile Tatlı Sert bugün saat 10.00'sa ATV'de.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.